Nagy a harc az angol kerettagságért

2014. March 4. Tuesday in Egyéb, Hírek

Az angol válogatott szerdán Dániával mérkőzik meg szerdán a vb-felkészülés jegyében, a mérkőzésen több kerettag is bizonyíthatja, hogy helye van a keretben.
Roy Hodgson

Hodgson a végsőkig kivár a kerethirdetéssel.

Roy Hodgson kijelentette, hogy még meglehetősen sok hely üres a világbajnoki keretben, a következő felkészülési mérkőzés után dönt arról, hogy kiket visz ki júniusban Brazíliába. A szigetországiak még négy felkészülési meccset játszanak a vb-ig, ebből egyet európai csapattal szemben: szerdán Dánia látogat a Wembleybe.

A Chile és Németország elleni vereségek után a szövetségi kapitány jobb eredményre számít, de a legfontosabbnak azt tartja, hogy közelebb jusson a végső vb-keret kialakításához.

Ennek érdekében néhány meglepetés név is szerepel keretében, Luke Shaw a Southampton védője, Raheem Sterling, a Liverpool játékosa, valamint Steven Caulkner is olyan futballista, akinek nevezése a vb-re meglepetést jelentene Angliában. Vannak persze olyan focisták is, akiknek gyakorlatilag biztos helyük van a világbajnoki csapatban, mint például Wayne Rooney vagy Steven Gerrard.

“Őrültség lenne már most megnevezni a harminc fős keretemet a vb-re. Jelenleg ez a keretem, de még sokan harcolnak a bekerülésért, így például Andy Carroll, aki sérülése óta alig játszott klubjában, vagy Adam Johnson, akit jól ismerek, ezért most nem hívtam be a csapatba” – jelentette ki Hodgson.

Az angol válogatott győzelmére 1.57 az odds, a döntetlenre 3.80, a dánok sikerére 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply