A győzelem is cél a finnek ellen

2014. March 4. Tuesday in Hírek, Magyar válogatott

Pintér Attila szerint az a legfontosabb, hogy játékosai minden mérkőzést követően emelt fővel jöhessenek le a pályáról.
Pintér Attila

Pintér Attila azt reméli, hogy játékosai tudásuk legjavát adják szerdán.

Szerdán este átesik a tűzkeresztségen a válogatott kispadján Pintér Attila, a magyar válogatott decemberben kinevezett szövetségi kapitánya. A szakember januárban és februárban összetartásokon mérte fel a válogatott keretben számításba vett játékosok egy részét, a légiósokról azonban nem tudott közelebbi tapasztalatot szerezni, őket ugyanis klubjaik nem engedték haza.

A finnek elleni meccs jó alkalom lesz tehát arra, hogy a kapitány szemügyre vegye a külföldön játszókat, mint például Tőzsér Dániel, Varga József, Lovrencsics Gergő, vagy a hat év után kerettagságnak örvendő Leandro.

Pintér a válogatott hétfői sajtótájékozatóján elmondta: nagy előnyt jelent a válogatott építkezés szempontjából, hogy az itthon játszókkal már többször átvehette elképzeléseit a téli edzőtáborozások során, mert ők már ismerik a kívánt játékelemeket, a kerethez most csatlakozóknak pedig könnyebb lesz egy olyan rendszerbe beilleszkedniük, amit a többiek szinte kívülről fújnak.

A kapitány arra hívta fel a figyelmet, hogy a finnek két és fél éve együtt vannak, az összeszokott, egységes csapatjáték az erősségük, ami olyannyira megnehezíti ellenfeleik dolgát, hogy a spanyolok például le sem tudták győzni őket hazai pályán.

“A legjobb formában játszó futballistákat küldöm pályára szerdán, kíváncsi vagyok rá, hogy mekkora a futballisták teherbíró képessége, éles szituációban is meg tudják-e valósítani, amit edzéseken gyakorlunk. Minden meccset, így ezt is szeretnénk megnyerni, de számomra a legfontosabb, hogy a lefújás után a csapat tagjai emelt fővel jöjjenek le a pályáról. Biztos, hogy lesznek hibáink, ezért is fontos, hogy mindenki a válogatott mellé álljon, mert a céljaink eléréséhez szükség lesz a széles körű támogatásra” – fogalmazott a kapitány.

A magyar válogatott sikerére 2.05 a szorzó, a döntetlenre 3.25, a finnek diadalára 3.75 odds mellett lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply