Mumusához látogat a Ferencváros

2014. April 19. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Gyömbér Gábor

Fővárosi derbit rendeznek vasárnap délután a Bozsik Stadionban, a Budapest Honvéd vendége a Ferencváros lesz. A komoly történelemmel rendelkező csapatok közelmúltban lejátszott meccsei alapján a hazaiak számítanak az esélyeseknek.

 

A Fradi utoljára 2011 tavaszán tudott nyerni a Honvéd ellen, akkor éppen vendégként, azóta viszont mind a négy találkozóját elveszítette. A kispestiek két ízben is 1-0-ra nyertek a Bozsikban, és valószínűleg most is kiegyeznének egy hasonló arányú sikerrel, mivel az a rossz szériájuk végét jelentené – Vécsei Bálinték zsinórban három bajnokin szenvedtek vereséget.

A tehetséges középpályás reméli, hogy a hullámvölgy véget ér a hétvégén, és mivel jól teljesítettek az utóbbi években a zöld-fehér mezesekkel szemben, bizakodó.

“Szerencsére jó emlékeim vannak az előző Ferencváros elleni találkozókról, hiszen az utolsó négyet meg is nyertük” – idézi Vécseit klubja hivatalos honlapja. “Most is arra készülünk, hogy itthon tartsuk a három pontot. Egy kisebb hullámvölgyből jövünk ki, de ez egy rangadó lesz, amire bármi is történt, újult erővel indulunk. Hatalmas mérkőzésre készülünk, várjuk, hogy mi lesz, és természetesen győzelmet szeretnénk aratni.”

A Honvéd 33 ponttal jelenleg a nyolcadik a tabellán, míg vasárnapi ellenfele az ötödik helyet foglalja el 39 egységgel. Utóbbi már a dobogót vette célba, hiszen hátránya a harmadik pozícióhoz képest mindössze két pont, míg a második Győri ETO csak öt ponttal előzi meg. A Ferencváros öt bajnoki óta veretlen, legutóbbi három meccsét pedig egyaránt megnyerte 7-1-es gólkülönbséggel.

A Budapest Honvéd sikerére 3.00 az odds, míg a döntetlenre 3.30, a vendég Ferencváros győzelmére pedig 2.30 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply