Stevens a Stuttgart sikereiért harcol

2014. April 19. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Vedad Ibisevic

Huub Stevens, a német Bundesligában szereplő VfB Stuttgart vezetőedzője úgy tekint a Schalke 04 elleni bajnoki, mint az összes többire, hiába irányította a “királykékeket” két ízben is, mert most a sváb klub eredményességéért küzd.

 

Nagy harcban van a bennmaradásért a Stuttgart, hiszen az együttes jelenleg csak a 15. a 08 csapatos bajnokságban, és az utolsó Eintracht Braunschweiggel szemben mindössze három pont az előnye. Stevens szerint négy kupadöntő vár együttesére, és az sem bántaná, ha korábbi kenyéradója, a Schalke elleni bajnokit is behúzná a Stuttgart. A szakember 1999-ben UEFA-kupát nyert a gelsenkircheniekkel, valamint két Német Kupát is ünnepelhetett a klubbal. Amikor második alkalommal kérték fel a vezetőedzői feladatok ellátására, visszavezette a csapatot a Bajnokok Ligájába, de tavaly menesztették.

“Sikeres időszakokat töltöttem el a Schalkénál, de ezeket az érzéseket egy rövid időre félre kell raknom, mert most a Stuttgartért kell megtennem minden tőlem telhetőt” – mondta Stevens. “Minden meccs egy kupadöntő a számunkra, ezért sem tudok most arra gondolni, milyen élményekkel gazdagodtam korábban. Várom, hogy néhány régi baráttal ismét találkozzam, de tudom, hogy mi a feladatom a Stuttgartnál, és ezért minden meg is fogok tenni. Nagy feladat vár ránk, tudjuk, mi a dolgunk, és csak a következő mérkőzésre koncentrálunk. Minden mást ráér megbeszélni a szezon végén, nem most.”

A VfB a legutóbbi hat fordulóban csak kétszer kapott ki, ami nagy javulásnak számít az együttes életében. Legutóbb hazai pályán begyűjtötték a három pontot a svábok, a Freiburgot verték 2-0-ra. A Schalke veretlenségi szériája még mindig tart, immáron hét bajnoki óta.

A VfB Stuttgart győzelmét 2.45 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a Schalke 04 sikerére pedig 2.70 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply