A mumus látogat Pécsre

2014. March 29. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Megtörné a Pécsi MFC labdarúgócsapata a Kecskeméttel szembeni rettenetes sorozatát, a bajnokságban ugyanis a mecsekaljai együttes még soha nem tudta hazai pályán legyőzni a mostani ellenfelet.
Lőrincz Emil

A pécsiek még sosem verték meg otthon a Kecskemétet.

Az anyagi nehézségek ellenére a Pécs remekül szerepel az idén a bajnokságban, csupán a legutóbbi fordulóban veszítette el idei bajnoki veretlenségét, amikor a hosszabbításban lőtt tizenegyesgóllal a Debrecen 1-0-ra megverte őket. A tabella hatodik helyén álló mecsekaljai gárda a tizenegyedik Kecskemétet fogadja szombaton, és egy nagyon rossz sorozatot szeretne megtörni, ugyanis a Pécs az NB I-ben még soha nem tudta hazai pályán legyőzni a KTE együttesét.

Érdekesség, hogy Kecskeméten viszont már háromszor is nyert a PMFC, legutóbb tavaly szeptemberben a KTE 2-0-ra vezetett, a Pécs onnan fordított, és győzött 5-2-re. Az NB I-ben ötször találkozott egymással a két együttes, három pécsi, egy kecskeméti győzelem és egy döntetlen a mérleg.

A KTE az idei bajnokságban csupán két alkalommal tudott idegenben győzni, négy döntetlen mellett négyszer kikapott, viszont a négy tavaszi bajnokiján csupán két gólt kapott, tehát Bekő Balázs csapatának védelme meglehetősen stabil. A vezetőedző a klub honlapjának elmondta, hogy szerinte a két csapat nagyon hasonlít egymásra.

“Az biztos, hogy jól meg kell választanunk a stratégiánkat. Véleményem szerint a Pécs egy hozzánk hasonló stílusú csapat. Sok fiatal található a keretükben, gyors játékra törekednek, és jól kontráznak. Ugyanolyan alaposan készülünk, mint más ellenfelek ellen, az eddig látott akarással most is ugyanolyan esélyünk lehet a győzelemre, mint máskor. Patvaros Zsolti lebetegedett, így az ő játéka erősen kérdéses, de a többiek rendben vannak” – fogalmazott Bekő Balázs.

A szombati mérkőzésen a hazai pályán játszó Pécs győzelmére 1.83 a szorzó, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére pedig 3.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply