Motiváltak lesznek az uruguayiak

2013. November 19. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Oscar Tabarez, a fél lábbal a világbajnokságon lévő uruguayi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem kell majd külön motiválnia a játékosait a Jordánia elleni interkontinentális pótselejtező visszavágójára az első mérkőzésen aratott fölényes siker ellenére sem.
Oscar Tabarez

Tabarez kapitány szerint a magabiztos előny ellenére motiváltak játékosai.

Uruguay gyakorlatilag már a világbajnokságon érezheti magát, miután a pótselejtező első mérkőzésén idegenben 5-0-ra legyőzte Jordániát, így a visszavágó formalitásnak tűnik. Már csak azért is, mert Uruguay hazai pályán 2009 októbere óta nem veszített mérkőzést.

A 2010-s világbajnokságon a válogatottat bronzéremig vezető Oscar Tabarez szövetségi kapitánynak nem lesz könnyű dolga abból a szempontból, hogy motivációt találjon a játékosainak, bár szerinte nem lesz ezzel gond.

“A játékosoknak mindig motiváltnak kell lenniük, az igazi focista mindig nyerni akar, legyen szó akármilyen meccsről. Ahogy közelítünk a találkozóhoz, úgy lesz egyre motiváltabb a csapatom, ebben biztos vagyok, ugyanis olyan játékosokat válogattam be a keretbe, akiket nem kell külön motiválni” – fogalmazott Tabarez.

Ami az ellenfelet, Jordániát illeti, a csapat 2012 májusa óta nem tudott idegenben meccset nyerni, meglepő lenne, ha most szakítaná meg ezt a sorozatot. A válogatott egyik legjobb csatára, Tha’er Bewab realistán várja a találkozót.

“Nem fogjuk áltatni magunkat, nem sok esélyünk maradt. Rendkívül csalódottak vagyunk az első meccsen elszenvedett vereség miatt, és a célunk, hogy jobb játékot mutassunk be, mint az odavágón, bár, ha jobban belegondolok, ezt nem lesz nehéz teljesíteni. Azért megyünk Montevideóba, hogy valamit helyreállítsunk az önbecsülésünkön egy jó eredménnyel” – mondta Tha’er Bewab.

A mérkőzésen a hazai pályán játszó Uruguay győzelmére 1.05 az odds, a döntetlenre 13.00, Jordánia sikerére pedig 26.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply