Nem igazol Khedira helyére a Real

2013. November 19. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Sami Khedira

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője elmondta, hogy a klub nem szerződtet senkit a januári átigazolási időszakban az idei szezonra kidőlt Sami Khedira helyére.

 

Sami Khedira a múlt héten a Németország-Olaszország barátságos meccsen szenvedett a térdében keresztszalag-szakadást, amelynek következében legalább hat hónap pihenőre kényszerül. Vélhetően a világbajnokságot is ki kell hagynia a német válogatott középpályásnak, de az szinte biztos, hogy a Real Madridban az idei szezonban már nem léphet pályára.

A királyi csapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti, elmondta, hogy hatalmas érvágás Khedira kiesése, ennek ellenére nem fognak igazolni senkit a helyére a januári átigazolási időszakban.

“Khedira egy nagyon fontos láncszeme a csapatnak, ha ő a pályán van, akkor egyensúlyban van a csapat, ezért nagyon nehéz lesz helyettesítenünk őt. Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy a keretünk elég erős ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást a védekező középpályás posztján.

Rengeteg középpályásunk van, hasonlóak, mint Khedira, de az is elképzelhető, hogy taktikát kell váltanunk, mert csak olyan rendszerben játszhatunk, amelyben a játékosok jól érzik magukat. Egy biztos, nem gondolkozom azon, hogy igazoljak valakit januárban, inkább több lehetőséget adok azoknak, akik eddig kevesebbet játszottak” – fogalmazott Ancelotti.

Az olasz szakembernek azért sincs könnyű dolga, mert a Real Madrid másik klasszis védekező középpályása, Xabi Alonso is megsérült. A spanyol válogatott játékos az Egyenlítői-Guinea elleni barátságos mérkőzésen szenvedett sérülést, miután kapott egy rúgást.

“Arról volt szó, hogy egy barátságos meccset játszanak a spanyolok, ehhez képest agyonrúgták őket az ellenfél játékosai. Ugyanakkor Xabi sérülése állítólag nem komoly, de azért pihennie kell” – mondta Ancelotti.

A Real Madrid a spanyol bajnokság következő fordulójában az Almería otthonába látogat, a madridiak győzelmére 1.28 az odds, a döntetlenre 5.50, a hazaiak sikerére pedig 9.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply