A Milanból erősít a Trabzonspor

2014. August 6. Wednesday in Egyéb, Hírek

A török egyesület bejelentette, hogy leigazolta Kevin Constant a Milanból, valamint megszerezte Oscar Cardozo aláírását is.
Manuel Fernandes

A Besiktas előnyből kezdi a Feyenoord elleni BL-selejtező visszavágót.

A Trabzonspor kedden két értékes igazolás hírét is bejelentette, a törökök rövid idén belül megállapodtak Constant és Cardozo átigazolásáról is. A törökök a hírek szerint 2,5 millió eurót fizetnek a Milannak a balhátvédért, aki két év alatt sem tudott bizonyítani az olasz egyesületnél. A hírek szerint ezzel egy időben a milánóiak is elkezdtek tárgyalni Constant utódjáról, aki az udinei Pablo Armero lehet.

A francia születésű Constant nagy reményekkel került a Milanba a Genoából, de két év alatt nem bizonyította rátermettségét, így az olaszok nem tartottak igényt a szolgálataira a továbbiakban. A guineai válogatott védő, aki alkalomadtán a középpályán is szokott szerepelni, négyéves szerződést kötött a Trabzonsporral.

A török klub Constant megszerzésének napján azt is bejelentette, hogy Cardozo is csatlakozik hamarosan a keretéhez, a Benficától igazolt játékos játékjoga 5 millió eurójába került a Trabzonspornak. A paraguayi válogatott labdarúgó pályára lépett az idei Európa Liga-döntőben, egyike volt azoknak, akik rontottak a sorsdöntő tizenegyes párbajban. A bejelentés szerint Cardozo 2018-ig kötelezte el magát új csapatához.

A török csapat az elmúlt szezonban a negyedik helyen végzett a pontvadászatban. A török színeket a BL-selejtezőben a Besiktas képviseli, amely az első meccsen 2-1-re verte idegenben a Feyenoordot. A törökök visszavágós sikerének az oddsa 1.95, a döntetlenre 3.50, a hollandok szerdai győzelmére 3.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply