Mexikó ráijesztett a brazilokra

2014. June 15. Sunday in Hírek, Világbajnokság 2014

Oscar
A világbajnokság A-csoportjában a brazilok a horvátokat, a mexikóiak a kameruniakat győzték le, kedden egymás ellen lép pályára a két együttes.

 

A horvátok alaposan megnehezítették a brazilok dolgát a vb nyitómeccsén, a selecao az első félidőben hátrányba is került, és később is csak egy véleményes tizenegyessel tudta megfordítani az eredményt. A meccs végül magabiztosnak tűnő (3-1) brazil győzelemmel ért véget.

A mexikóiak meccsének eredménye ellenben sokkal szorosabb meccset sejtetett, mint amilyen valójában volt: Rafael Marquezék ugyanis végig fölényben játszottak, két szabályosnak tűnő góljukat is érvénytelenítette a játékvezető, így lett végül csak 1-0 a végeredmény.

A brazilok úgy készülnek, hogy a keddi, Mexikó elleni meccsen a csoportgyőzelem a tét, de nemcsak ezért veszik nagyon komolyan a mérkőzést, a horvátok elleni klasszis teljesítményt nyújtó Oscar szerint ellenfelük a múltban is rendre kemény riválisnak bizonyult.

“Mexikó remek válogatottal rendelkezik, korábban minden alkalommal nehéz meccset játszottunk ellene, és ez nem lesz másként kedden sem. Nagyon erősek támadásban, gyors kontráik életveszélyesek. Teljesen más edzésekkel készülünk ellenük, mint a horvátok ellen, mert a két csapat játékát össze sem lehet hasonlítani” – mondta a Chelsea támadója.

A brazilok keddi győzelmére 1.33 az odds, a döntetlenre 5.50, a mexikóiak diadalára 11.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply