Messire a szélen számít a válogatott

2014. November 12. Wednesday in Egyéb, Hírek

Lionel Messi
Gerardo Martino kijelentette, hogy Lionel Messinek új szerepet szán a válogatottban, a Barcelona labdarúgóját a jövőben többet láthatjuk a jobboldalon a nemzeti csapat színeiben.

 

Az argentin válogatott szerdán Horvátország, míg jövő kedden Portugália ellen lép pályára barátságos mérkőzésen, a találkozók előtt a szövetségi kapitány megosztotta a szurkolókkal legújabb ötletét. Martino remek kerettel rendelkezik, tele világklasszis csatárokkal. Ezúttal Gonzalo Higuain és Sergio Agüero mellett a visszatérő Carlos Tevez is rendelkezésre áll, vagyis a bőség zavarával küzd a szakember.

A Barcelona egykori mestere igyekszik a lehető legjobb felállásban pályára küldeni a csapatot, és a taktikának megfelelően a lehető legtöbb sztárját pályára küldeni. Ennek megfelelően a sokoldalú Messi új pozícióban bizonyíthatja páratlan tehetségét, Martino a jobbszélen küldené csatába négyszeres aranylabdást.

“Úgy határoztunk, hogy Messit kihozzuk a szélre, különben a többieknek nem lett volna lehetősége játszani” – mondta Martino, aki nem tagadja, hogy a két meccsen sok játékost szeretne kipróbálni, hogy lássa, kikre számíthat a jövő évi Copa Americán.

“Az elképzelés az, hogy megpróbálunk megnézni annyi játékost, ahányat csak tudunk. Várhatóan a kezdők is különbözőek lesznek” – ismerte el az argentin kapitány.

Az argentin nemzeti csapat az elvesztett világbajnoki döntő óta három barátságos meccsen lépett pályára, a németeket és Hongkongot simán legyőzte, Brazília ellen azonban 2-0-ra kikapott.

Az argentinok szerda esti sikerének az oddsa 1.22, a döntetlenre 5.75, a vendégek sikerére 13.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply