Mane szerint kitart a Southampton

2014. November 12. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Jack Cork
Sadio Mane biztos benne, hogy a szentek formája kitart a szezon végéig, ugyanakkor a szenegáli középpályás abban nem bízik, hogy a második helyen marad csapata.

 

Ronald Koeman együttese az angol labdarúgó-bajnokság legnagyobb meglepetése, 11 forduló után második a Premier League tabelláján. A Southampton négy ponttal van lemaradva a listavezető Chelsea mögött, és néggyel előzi a címvédő Manchester Cityt, vagyis helyzete megnyugtatónak nevezhető.

A gárda a tavalyi szezont is nagyon jól kezdte, de a bajnokság felénél kifulladt, és végül csak a nyolcadik helyen zárt, lemaradva az európai kupaindulást jelentő helyekről. A szentek középpályása reméli, hogy ez idén nem ismétlődik meg.

“Nagyon remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk ezen a szinten teljesíteni az egész szezonban. Általában ugyanaz az öt-hat csapat verseng az élmezőnyben az angol élvonalban, idén kicsit más a helyzet, és büszke vagyok rá, hogy mi vagyunk az egyik csapat, amelyik meglepetést okoz. De realistának kell maradni, és belátni, hogy nagyon nehéz lesz megtartani a pozíciót, ahol jelenleg vagyunk. De mindent meg fogunk tenni ezért” – mondta a szenegáli válogatott labdarúgó.

A második helyezett szentek a Premier League következő fordulójában, november 24-én, hétfőn a 16. helyezett Aston Villa otthonában lépnek pályára: a hazai győzelem oddsa 4.75, a döntetlenre 3.60, a vendégek sikerére 1.75 a szorzó.

Az Aston Villa elmúlt hét meccsén összesen egy pontot szerzett, míg a Southampton öt mérkőzés óta nem vesztett pontot. Az elmúlt szezonban az Aston Villa 3-2-re nyert a Southampton otthonában, míg a birminghami összecsapás döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply