Messi formája nem lepte meg az argentin kapitányt

2014. July 1. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Lionel Messi
Alejandro Sabella, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát nem lepte meg sztárjátékosa, Lionel Messi remek formája a világbajnokságon, és úgy véli, másoknak sem kellene ezen csodálkozniuk.

 

Messi a világbajnokságokon eddig nem igazán remekelt, összesen egy gólt tudott eddig szerezni, viszont Brazíliában jól megy a támadónak, három mérkőzésen már négy gólja van, kedden pedig tovább szaporíthatja ezt a számot, hiszen Argentína a legjobb 16 között Svájccal találkozik.

“Messinek remek világbajnoksága van, ahogy azt mindenki várta tőle” – mondta Sabella. “Ő is ezt várta magától, csapattársai és az egész nemzet is.”

Messi a hátán viszi csapatát, ahogy Neymar a házigazda Brazíliát, Sabella pedig úgy érzi, ezek közös vonások a Barcelona futballistáiban.

“Szerintem mind a ketten remek labdarúgók” – folytatta. “Messi a világ legjobbja, míg Neymar egy kivételes tehetség, így nem meglepő, hogy csapatuk játéka nagyban függ az ő formájuktól. Ahogy Diego Maradona nagyon fontos láncszeme volt az 1986-os válogatottnak, úgy most Messi hihetetlenül sokat számít nekünk.”

A csoportkört veretlenül záró dél-amerikaiak előtt most a negyeddöntőbe jutás a fő cél, ehhez azonban le kell győzniük Ottmar Hitzfeld svájci válogatottját. Sabella szerint meccsről meccsre javul a teljesítményük, Nigéria ellen már hetesre osztályozta a mutatott játékot egy tizes skálán, de a fejlődés nem törhet meg, ha ott akarnak lenni a legjobb nyolc között.

Argentína győzelmét 1.53 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.33, Svájc sikerére pedig 7.00 az odds. A szorzók a rendes játékidőben elért eredményre értendőek.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply