Megszakítaná rossz sorozatát a Videoton és a Győr

2014. March 16. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A magyar labdarúgó-bajnokság élvonalának 20. fordulójában Székesfehérváron játsszák az egyik rangadót: a második helyen álló Videoton ugyanis a címvédő Győri ETO-t fogadja.
Nemanja Nikolics

A Videoton nem engedhet meg magának újabb botlást.

Mindkét együttes komoly hullámvölgyben van, a Vidi például november közepén nyert utoljára bajnokit, azóta öt mérkőzésen is nyeretlen maradt. Igaz csak a Ferencvárostól kapott ki 3-2-re, de a Pécs és a Haladás elleni 1-1-es eredmény, illetve a diósgyőri és a legutóbbi, paksi 2-2-es döntetlen nagyon kevésnek tűnik ahhoz képest, hogy a klubvezetés a bajonik címet tűzte ki célul az idény elején.

José Gomesnek meg kellene találni a nyerő formát, a sok elhullajtott pont miatt ugyanis a Debrecen előnye már hat pontra nőtt a tabellán.

Még a Győr is lőtávolon belül van, de még közelebb lehetne, ha jobban abszolválta volna a Pintér Attila távozása és Horváth Ferenc érkezése közötti eddig két mérkőzést. A Ferencváros elleni idegenbeli 1-1 kifejezetten hízelgő volt az együttesre nézve, hiszen az ETO úgy szerzett pontot a Puskás-stadionban, hogy egygólos hátrány után, büntetőt védve, emberhátrányban egyenlített. A csapat gerince nem változott, ennek ellenére az elmúlt héten két pofonban is beleszaladt az együttes: előbb otthon a Pécs verte el 5-2-re, majd a Magyar Kupában az MTK otthonában kapott ki 2-0-ra.

A hazaiaknál nincs sérült, ugyan a Paks elleni hiányzott a válogatottban izomsérülést szenvedett Juhász Roland, illetve a gyulladásos betegséggel bajlódó Kleinheisler László, a héten már mindketten teljes értékű munkát végezhettek.

A vendégeknél nem játszhat a Fradi ellen piros lapot kapott, és még mindig eltiltását töltő Lipták Zoltán, illetve az öt sárgát begyűjtött Völgyi Dániel.
Az ETO (amely utoljára másfél éve nyert Fehérváron) győzelmére 4.33 az odds, a döntetlenre 3.60, míg a hazaiak sikerére 1.80 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply