Megszakítaná 30 éves rossz sorozatát Anglia

2015. June 7. Sunday in Egyéb, Hírek

Jamie Vardy
Az angol labdarúgó-válogatott húsz év óta először lép pályára Írországban, és a felek remélik, hogy egy jó mérkőzéssel el tudják feledtetni az 1995-ös, dublini, félbeszakadt csatát, és rá tudnak hangolódni a jövő héten esedékes Európa-bajnoki selejtezőkre.

A felek az ominózus hírhedt mérkőzés óta egyszer találkoztak egymással: 2013. május 29-én Londonban 1-1-es döntetlen született. Akkor Shane Long a vendégeknek szerzett vezetést, de Frank Lampard még az első félidőben egyenlített.

A mostani mérkőzésen Anglia vendégsikerére 12/5 az odds, a döntetlenre 12/5, míg a hazaiak győzelmére 11/10 szorzóval lehet fogadni.

Az angolok még hibátlanok az Európa-bajnoki selejtezőkön, az E csoportban öt mérkőzésből ötöt nyertek, a 15 rúgott gól mellett csak egyet kaptak, éppen attól a Szlovéniától, amellyel jövő vasárnap, június 14-én összecsapnak Ljubljanában.

Igazából az írek sem panaszkodhatnak, hiszen a D csoport elképesztően sűrű: Lengyelország 11 ponttal vezet, Németország és Skócia 10-10 ponttal követi, míg az íreknek öt forduló után nyolc pontjuk van. Ha azonban jövő szombaton sikerülne legyőzni hazai közönség előtt Skóciát, máris előzne a tabellán Martin O’Neill csapata.

Az írek hétfőn kezdték meg a közös munkát, egyedül a védő Paul McShane bajlódik kisebb sérüléssel. A csapat Angliában szereplő legjobbjai kis pihenő után szerdán csatlakoztak, és akkor tért haza a Los Angeles Galaxy csatára, Robbie Keane is.

Az angoloknál Fabian Delph kedden kihagyott egy edzést, az Aston Villa középpályása még az FA-kupa-döntőn kapott rúgást, és azt kezeltette, de minden bizonnyal pályára tud lépni. A Liverpool középpályása, Adam Lallana második gyermekének megszületése miatt volt távol, Charlie Austin (Queens Park Rangers) és Jamie Vardy (Leicester City) viszont rendületlenül edzett, és reménykedik abban, hogy bemutatkozhat a nemzeti csapatban.

Ami a statisztikát illeti: Anglia 1985 márciusa óta nem nyert barátságos mérkőzést Írország ellen, a mérleg négy döntetlen és egy ír siker.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply