Meglepné a listavezetőt a Leeds

2015. January 18. Sunday in Angol Championship, Hírek

Nem tart a listavezető elleni bajnokitól a Championshipben jelenleg csak 20. Leeds United – a yorkshire-iek kedden a Bournemouth együttesét fogadják.

Generic

Továbbra sem megy a Leedsnek a 24 csapatos bajnokságban, hiszen 26 fordulót követően mindössze 26 pontja van, így három egységnyire van a kieső zónától. Neil Redfearn menedzser novemberben vette át a csapat irányítását, és bár ez a pontokban egyelőre nem mutatkozik meg, az önbizalommal látszólag már nincs gond.

“Nagy meccs lesz a keddi, efelől semmi kétségem” – mondta a 49 éves szakember klubja hivatalos csatornájának. “Kinevezésem óta minden hazai mérkőzés fontos a számunkra, melyeket ennek megfelelően komolyan is veszünk. Az eredmények ugyan nem mindig jöttek, de alázatosan, kellő önbizalommal léptünk pályára. A Bournemouth elleni meccsnek nem mi leszünk az esélyesei, de ők sem verhetetlenek.”

A dél-angliaiak a legutóbbi 16 bajnokijukon mindössze egyszer kaptak, ennek ellenére nem tudtak ellépni riválisaiktól, hiszen előnyük a tabellán csak egy pont a második Ipswich Townnal, és öt az ötödik Brentforddal szemben.

A Leeds jól kezdte a szezon, szeptemberben 3-1-re nyerni is tudott a Bournemouth otthonában – igaz, akkor még Redfearn volt a menedzser, de a játékosok már láthatták, mire képes a kikötővárosi együttes. A két csapat örökmérlege is a leeds-iek felé billen, hiszen az eddigi öt találkozóból négyet is a yorkshire-iek nyertek meg. A Bournemouth eddig egy sikernek örülhet, az előző szezonban 4-1-re verték keddi ellenfelüket.

A Leeds United győzelmét 5.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.75, a Bournemouth sikerére pedig 1.66 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply