Teljesen más meccsben bízik a Verona

2015. January 18. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Luca Toni

Luca Toni felépült, játszhat a Juventus ellen.

Teljesen más meccsben bízik Andrea Mandorlini, az olasz Serie A-ban szereplő Hellas Verona vezetőedzője a Juventus elleni bajnokin, mint amilyen a két csapat pár nappal ezelőtti kupameccse volt.

 

Akkor a veronaiak egy csúnya verésbe szaladtak bele, hiszen 6-1-re kikaptak a Juventus otthonában az Olasz Kupa 4. fordulójában. Vasárnap este ismét Torinóban feszül egymásnak a két együttes, de Mandorlini szerint ez egy teljesen más Juve-Verona összecsapás lesz.

“Hogyan fogunk tudni reagálni a hétközi meccsre? Erre nagyon egyszerű válaszolni: jó teljesítménnyel” – mondta az 54 éves szakember, aki 2010 novembere óta irányítja a csapatot. “Ez egy teljesen már összecsapás lesz, mi is másképp fogunk játszani. Nem hiszem, hogy nehéz feladat lenne a számunkra a hat-egyes meccsnél jobban teljesíteni. Rengeteg hibát vétettünk, nem koncentráltunk, illetve engedtük a Juventust, hogy azt csináljon velünk, amit akar.”

Korábban a “zebrák” világbajnok kapusa, Gianluigi Buffon is úgy nyilatkozott, egy teljesen másik Verona fog majd vasárnap este pályára lépni a Juventus stadionjában, mint néhány nappal ezelőtt. Már csak azért is, mert ismét edzésbe állt a veronaiak csapatkapitánya, a 37 éves Luca Toni, aki az idei bajokságban eddig hat gólt szerzett.

Mandorlini hozzátette, hogy az olyan nagycsapatok ellen, mint a Juventus, egyáltalán nem szabad sok hibát véteni, mivel a világsztárok azokat könyörtelenül megbüntetik – a szakember hozzátette, a hétközi kupameccsen éppen erre láthattak példát.

A Juventus győzelmére 1.18 az odds, míg a döntetlent 7.00, a vendég Hellas Verona sikerét pedig 17.00 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply