Még befuthat az első hatba a Brighton

2014. April 29. Tuesday in Angol Championship, Hírek

Bő egy hónappal ezelőtt úgy tűnt, hogy a Brightont ki lehet húzni a feljutásra esélyesek listájáról, de a remek hajrával visszaküzdötte magát az élmezőnybe Oscar Garcia együttese.

Generic

Márciusban volt egy pocsék minisorozata a Brightonnak, zsinórban három meccset veszített el anélkül, hogy akár egyetlen gólt szerzett volna, majd jött egy Blackburn elleni hősies 3-3, ezt követően pedig megtáltosodott a gárda, amely most sorozatban hét veretlenül megvívott bajnokinál jár, áprilisban három győzelem mellett négy döntetlent ért el.

A csapat jelenleg a hetedik helyen áll, de lemaradása csak egy pont az ötödik Reading és a hatodik Wigan mögött. A Brighton az utolsó fordulóban a Nottingham Forest vendége lesz. A nottinghamiek az előző fordulóig harcban álltak a rájátszásért, de a Bournemouth-tól elszenvedett vereséggel végképp elszálltak feljutási reményei.

“Két hónappal ezelőtt senki sem gondolta, hogy ott lehetünk a rájátszásban, és most mégis reális esélyünk van erre. Szerettünk volna végig harcban lenni ezért a lehetőségért, és megmutatni mindenkinek, hogy számolni kell velünk. Menedzserként szeretnék minél több ilyen éles meccset játszani, és azt mondom a játékosoknal is, hogy élvezzék ki az izgalmas hajrát. Szeretnénk tiszta lelkiismerettel befejezni a bajnokságot, és azt mondani, hogy mindent megtettünk a feljutás érdekében” – mondta Garcia a záróforduló előtt.

A szombati összecsapáson a Forest győzelmére 2.87 az odds, a döntetlenre 3.50, a brightoniak diadalára 2.20 a szorzó. Arra, hogy a Brighton feljut a Premiershipbe, 12.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply