Mazzarri tart a Dnyiprótól

2014. September 17. Wednesday in Hírek, UEFA Európa Liga

Walter Mazzarri
Walter Mazzarri szerint korántsem lesz könnyű dolga a csapatának az Európa Ligában az ukrán Dnyipro Dnyipropetrovszk ellen, az olasz szakember korábbi csapataival már kétszer kapott ki ukrán ellenféltől.

 

Az Inter számára nagyon fontos volt az elmúlt szezonban, hogy a csapat visszatérjen a nemzetközi porondra, így a szezon elején kiemelt cél volt az Európa Liga csoportkörébe való bejutás. A milánóiak csütörtökön Kijevben kezdik meg szereplésüket a nemzetközi kupasorozatban, a kék-feketék vezetőedzője pedig óvatosan fogalmaz az esélyeket illetően.

Papíron az Inter a jóval erősebb, ám azt Mazzarri is elismeri, hogy csapata még nem lendült formába, és egy szervezett csapat védelmének a feltörése még komoly feladatot jelent. Ráadásul az olasz szakembernek nincsenek jó emlékei az ukrán ellenfelek kapcsán, a Napoli vezetőedzőjeként kikapott már a Dnyiprótól, míg a Sampdoria mestereként a Metaliszt Harkov tört borsot az orra alá.

“Az ukrán csapatok bármikor képesek megnehezíteni az életed. Jó focit játszanak, erősek, agresszívek. Élvezet ellenük játszani, de nagy kihívás is. Vasárnap jó meccset játszottunk, és most bizonyítanunk kell, hogy tudunk kiegyensúlyozottan szerepelni” – utalt Mazzarri a Sassuolo elleni 7-0-s sikerre.

A Dnyipro Dnyipropetrovszk az ukrán bajnokság hétvégi körében 5-2-re nyert a Metaliszt ellen, a győzelemmel pedig fellépett a tabella második helyére, hat forduló után már csak a Sahtar Donyeck előzi meg.

A Dnyipro csütörtöki győzelmének az oddsa 2.80, a döntetlenre 3.40, az Inter sikerére 2.70 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply