Tevez időt adott Allegrinek

2014. September 18. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Carlos Tevez
Massimiliano Allegri nagyon fontosnak nevezte Carlos Tevez Malmö elleni dupláját, amellyel a Juventus megnyerte első meccsét a Bajnokok Ligája csoportkörében.

 

Az olasz bajnok a BL elmúlt kiírásában nem jutott tovább a csoportkörből, sokak szerint ez a kudarc vezetett Antonio Conte nyári távozásához is. A torinóiak idén mindenképpen szeretnének előrelépni a nemzetközi porondon, Massimiliano Allegri csapatával szemben egyértelmű elvárás a továbbjutás. Ennek első lépése volt, hogy a Juventus kedden legyőzze a Malmőt.

Allegri a meccs előtt félt a svédek elleni találkozótól, többek között, mert a svéd bajnokság már javában zajlik, a Malmö pedig már játékban van egy ideje, míg a torinóiak eddig két tétmeccset teljesítettek.

A Juventus nehézkesen, de győzött, a 2-0-s siker főszereplője a két gólt szerző Carlos Tevez volt. A meccs után a vezetőedző nagyon fontosnak nevezte az argentin dupláját, nemcsak a BL-ből való továbbjutás miatt, hanem a csapat fejlődése szempontjából is.

“Az első félidőben kicsit szervezetlenek voltunk, ezen a téren fejlődnünk kell. A BL-meccsek nagyon kemények fizikai szempontból, türelemre lesz szükség, hogy fejlődjünk. Ezt a türelmet segítette elő Tevez két gólja” – jelentette ki Allegri.

Az olasz bajnokság 3. fordulójában a Juventus a Milan vendége lesz, a két gárda eddig még hibátlan mérleggel áll, rajtuk kívül a Roma százszázalékos még.

A Milan győzelmének az oddsa 3.20, a döntetlenre 3.30, a Juventus sikerére 2.25 a szorzó. Arra, hogy Tevez a bajnoki rangadón is duplázni fog, 2.50 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply