Mandzukic orrtörést szenvedett

2014. September 17. Wednesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Mario Mandzukic
Mario Mandzukic orrtörést szenvedett az Olimpiakosz elleni BL-meccsen, a horvát csatárt műteni is kell, egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyi időt kell kihagynia.

 

A legrangosabb európai kupasorozat elmúlt kiírásának döntőse, az Atletico Madrid kedden az Olimpiakosz ellen lépett pályára, és első BL-meccsén meglepő vereséget szenvedett. A spanyol gárda gyorsan kétgólos hátrányba került, majd hiába rohant az eredmény után, kénytelen volt beletörődni a 3-2-es vereségbe.

A madridiaknál gólt szerző Mario Mandzukic már az első percben komolyabban megsérült, a nyáron igazolt támadóval szemben a hazaiak svájci középpályása, Pajtim Kasami szabálytalankodott. Mandzukic orrából folyt a vér, de némi ápolás után folytatta a meccset, sőt, az első vendéggól az ő nevéhez fűződött. A meccset végigjátszó horvát labdarúgó szerdán átesett az orvosi vizsgálatokon, amelyek szerint orrcsontja eltört, ráadásul még műtétre is szorul.

Az Atletico Madrid szerdai bejelentése szerint Mandzukicra nem számíthat a csapat egy ideig, de visszatérésének időpontjáról nem tett említést a közlemény. A támadót várhatóan már csütörtökön megoperálják.

Az egészen biztos, hogy Mandzukic a hétvégén nem léphet pályára a madridiak soros bajnokiján a Celta Vigo ellen: az Atletico hazai győzelmének az oddsa 1.44, a döntetlenre 4.20, a Celta sikerére 7.50 a szorzó.

A két csapat elmúlt öt meccsét kivétel nélkül az Atletico Madrid nyerte meg, a Celta Vigo legutóbb 2007-ben tudta felülmúlni szombati ellenfelét. Három forduló után az Atletico Madrid a 4., míg a Celta Vigo az ötödik a tabellán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply