Wenger Wilshere miatt aggódik

2014. September 17. Wednesday in Angol Premier Liga, Hírek

Jack Wilshire
Jack Wilshere a Borussia Dortmund elleni meccsen korábban sérült bokájára panaszkodott, az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger reméli, hogy ezúttal nem lesz komoly problémája a középpályásnak.

 

Az Arsenal a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Borussia Dortmund otthonában lépett pályára. Az angol gárda az első félidőben jól tartotta magát, de az első félidő utolsó percében Ciro Immobile mattolta a vendégek védelmét. A szünet után szinte azonnal megduplázódott a londoniak hátránya, Patrick Aubameyang góljával alakult ki a 2-0-s végeredmény.

A meccsen Wenger kihasználta mindhárom cseréjét, a találkozó után elmondta, minden esetben taktikai okból változtatott, egyik csere mögött sem sérülés állt. A francia menedzser ettől függetlenül egyik játékosa miatt aggódott a vereség után, ugyanis Wilshere a második félidőben megsérült, fájdalmai miatt nem merte maximálisan terhelni bokáját.

A középpályás korábban ugyanezzel a bokájával bajlódott sokáig, és hosszú ideig nem állhatott Wenger rendelkezésére.

“Aláfordult a bokája. Nagyon nehéz megmondani, hogy mennyire komoly, ismerjük Wilshere előéletét a bokáját illetően. Óvatos vagyok, nem merek semmit sem mondani. Rajta kívül mindenki egészséges a kedden pályára lépők közül” – mondta Wenger.

Wilshere a korábbi bokasérülés miatt a teljes 2011/2012-es szezont kénytelen volt kihagyni.

Az Arsenal a Premier League hétvégi fordulójában az Aston Villa otthonába látogat szombaton: a hazai győzelem oddsa 4.33, a döntetlenre 3.60, a vendégek sikerére 1.80 a szorzó.

A két csapat elmúlt szezonban játszott mindkét bajnokiján idegenbeli győzelem született, az Aston Villa 3-1-re, az Arsenal 2-1-re nyert idegenben.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply