Matuidi négy évre aláírt a PSG-hez

2014. February 27. Thursday in Francia Ligue 1., Hírek

A Paris SG vezetői bejelentették, hogy négy évvel, 2018 nyaráig meghosszabbították Balise Matuidi szerződését.
Thiago Motta

A PSG hétvégén rangadót játszik, a Marseille-t fogadja.

A 27 éves francia válogatott középpályás főszerepet játszott a Leverkusen múlt heti, 4-2-es idegenbeli legyőzésében, ő szerezte a párizsiak első gólját, majd adott egy gólpasszt is Zlatan Ibrahimovicnak. Matuidi ezt a meccset leszámítva is alapembere a PSG-nek, szerződése azonban idén nyáron lejárt volna, ezért a klub vezetőinek gyorsan lépniük kellett a hosszabbítás felé, már csak azért is, mert a Manchester United, a Manchester City és az Arsenal is hevesen érdeklődött a játékos iránt.

“A Paris Saint-Germain örömmel jelenti be, hogy négy évvel meghosszabbította Blaise Matuidi szerződését” – áll a PSG honlapján.

A középpályás 2011 júliusában csatlakozott a párizsiakhoz, jelenlegi klubja 7,5 millió eurót fizetett érte a Saint Etienne-nek.

A labdarúgó fizetésére nem tért ki a klub közleménye, de a hírek szerint a játékos nagyszerű üzletet kötött, az angol nagycsapatoknál sem keresett volna többet, mint a francia bajnoknál.

A listavezető PSG vasárnap rangadót játszik a bajnokságban, az ötödik helyen álló Marseille-t fogadja. A hazai győzelemre 1.33 az odds, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 9.00 a szorzó.

A PSG eddig egyetlen vereséget szenvedett el a bajnokságban, hazai mérlege 10 győzelem, 3 döntetlen. A Marseille ugyanakkor már hétszer hagyta el vesztesen a pályát, lemaradása 18 pont az éllovashoz képest.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply