Marseille-ben egyre nagyobb a baj

2016. April 17. Sunday in Egyéb, Hírek

Michel
Nagy gondok vannak a francia Ligue 1-ban szereplő Olympique Marseille-nél, hiszen a csapat már hetek óta nem nyert bajnokit, a klub pedig eladó.

Utóbbit a tulajdonos, Margarita Louis-Dreyfus közölte a héten, emellett pedig a csapat is szenved. Már csak öt meccset játszik az idényben a Marseille a bajnokságban, viszont minél előbb biztosítania kellene helyét az élvonalban. Bár nem valószínű, hogy kiesési gondjai lesznek az OM-nek, hiszen hét ponttal előzi meg a már veszélyes zónában lévő Toulouse-t, a szurkolók megnyugtatása miatt is fontos lenne a három pont megszerzése vasárnap az AS Monaco vendégeként.

A csapat vezetőedzője, Michel iránt még él a tulajdonosok bizalma. A szakember viszont a legutóbbi bajnokin nem nevezte a kezdőbe a házi gólkirály-jelöltet, a 14 találatnál tartó Michy Batshuayit, ezzel pedig kihúzta a gyufát a klublegendánál, az 1993-as Bajnokok Ligája döntőjének a hősénél, Basile Bolinál.

“A csapat összetétele? Van egy olyan játékosunk, aki ontja a gólokat, de nem kezd” – panaszkodott a klub nagykövete. “Rengeteg dolog van, ami nem tart jó irányba. A csapat, amely a Bordeaux ellen kezdett, nem állt készen a harcra. Nem voltam boldog a pályára küldött kezdővel.”

Természetesen Michel válaszolt Boli szavaira: “Mint edző, szembe kell néznem a kritikákkal, főleg, ha az egy olyan klublegendától jön, mint Basile-től. Tisztelem a véleményét, de szerintem rosszul gondolja. Kinyitjuk előtte az öltöző ajtaját, szemtől szembe megmondhatja, mit gondol. A kezdőről és a taktikáról beszél anélkül, hogy komoly információja lenne a dolgokról. Ha ott lenne az edzéseken, mint ugye a klub képviselője, akkor tisztában lenne azzal, hogy miért úgy küldtük pályára a csapatot, ahogy.”

Az AS Monaco győzelmére a szorzó 2.00, míg a döntetlenre 3.50, a vendég Olympique Marseille sikerére pedig 3.75.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply