Klopp újabb középpályást veszített el

2016. April 17. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Jurgen Klopp
Rájár a rúd Klopp középpályásaira, hiszen pár hete Jordan Henderson szenvedett térdsérülést, míg csütörtökön Emre Cant kellett lecserélni.

Az első vizsgálatok után az orvosok azt mondták, a 22 éves játékosnak az Európa Liga elődöntőit mindenképpen ki kell hagynia, de az is elképzelhető, hogy a szezonban már nem léphet pályára tétmeccsen. Azóta Can is megszólalt, aki jóval bizakodóbb volt. A német válogatott futballista a Borussia Dortmund ellen 4-3-ra megnyert összecsapás utolsó perceiben kapott a bokájához egy rossz lépést követően.

“Még meg kell várnunk, hogy a tüzetesebb vizsgálatok mit fognak mutatni” – mondta a Liverpool Echónap Can. “Kifordult a bokám, de remélem, hogy nem túl vészes a sérülés. Korai még most véleményt mondani.”

A “vörösök” úgy jutottak tovább az EL-ben, hogy az első félidőben 2-0-s, majd 3-1-es hátrányban voltak, de a közönség szurkolásának is köszönhetően sikerült fordítaniuk. A találkozó egyik legjobbja Can volt, aki Divock Originek gólpasszt adott, majd Joe Allennek remekül teljesítettek a középpályán. A török származású játékos elmondta, ilyen hangulatú meccsen még sosem lépett pályára.

“Egyszerűen hihetetlen volt” – emlékezett vissza. “Sosem játszottam ilyen atmoszférájú összecsapást, mint a csütörtöki. A szurkolóink voltak a tizenkettedik játékos. Egy nagy csapat voltunk a drukkerekkel, a menedzserrel, a stáb tagjaival együtt. Ez nem csak a számunkra nagy siker, hanem a városnak is. Mindenki hitt bennünk, még a szünetben is. Büszke vagyok, hogy tagja lehettem ennek a csapatnak.”

Bár Henderson és Can kidőlt, Lucas Leiva ismét bevethető állapotban van, így Jürgen Klopp menedzsernek továbbra is vannak opciói a középpályára.

A Liverpoolra vasárnap bajnoki összecsapás vár, méghozzá a Bournemouth ellen. A dél-angliaiak már biztosították helyüket az élvonalban.

A Bournemouth sikerére a szorzó 3.00, míg a döntetlenre 3.50, a vendég Liverpool győzelmére pedig 2.45.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply