Marad a Fradiban Varga

2015. May 23. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Varga Roland
Varga Roland azt nyilatkozta a Magyar Kupa-győzelem után és a Budapest Honvéd elleni vasárnapi bajnoki előtt, hogy nem azért igazolt a Ferencvároshoz, hogy fél év múlva továbbálljon.

A Ferencváros kirobbanó formában van, az idén még nem kapott ki, a hétközben 4-0-ra kiütötte a bajnok Videotont a Magyar Kupa döntőjében, és két fordulóval a vége előtt négy pont az előnye a második helyen az MTK-val szemben, így nagyon közel van az ezüstéremhez. A Budapest Honvéd elleni vasárnapi, hazai bajnokin biztosíthatja be ezt a második helyet, márpedig az új stadionjában tétmeccsen még egyszer sem kapott ki az FTC.

A Budapest Honvéd sincs viszont rossz formában, a legutóbbi négy bajnokiján veretlen Marco Rossi csapata, igaz, ebből a négy meccsből csak egyet nyert meg, a többi döntetlen lett. Az olasz szakember így nyilatkozott a vasárnapi bajnoki előtt: “Egy hihetetlenül jó formában lévő és sikeres csapat otthonába látogatunk. A szerda kupagyőzelem még erősebbé tette a Ferencvárost. Tudjuk, hogy jelenleg a legnehezebb feladat a Groupama Arénában pontot szerezni, de nekünk szükségünk van minden pontra, és ennek érdekében mindent meg fogunk tenni.”

Közben több hír is napvilágot látott, hogy a Győrből a télen szerződtetett Varga Roland a szezon végén elhagyhatja a Ferencvárost, ám a kirobbanó formában játszó magyar szélső ezt kategorikusan cáfolta.

“Nem gondolkodom a klubváltáson, nem azért jöttem ide, hogy fél év után elmenjek. A Fradiban befogadtak, a sérülésem után segítettek, hogy újra az a játékos lehessek, aki voltam az utóbbi időben, és ezért köszönetet szeretnék mondani mindenkinek a klubnál” – fogalmazott Varga, majd hozzátette, hogy szeretné meghálálni a Fradinak a bizalmat, és trófeákat nyerni a klubbal.

A vasárnapi meccsen a hazai pályán játszó Ferencváros győzelmére 2/7 az odds, a döntetlenre 9/2, a Honvéd sikerére pedig 17/2 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply