Magabiztosan győzött a Videoton a Pécs ellen

2015. April 26. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Magabiztos 4-0-s győzelmet aratott a vendég Pécs felett a listavezető Videoton a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Videoton FC – Pécsi MFC 4-0 (2-0)

Székesfehérvár, 2569 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Gyurcsó (25.), Oliveira (37.), Nikolics (74., 80.)
sárga lap: Szolnoki (66.), illetve Ojdanic (77.), Nagy J. (79.)

  • Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász R., Vinícius, Stopira – Trebotic, Sándor Gy. (Simon Á. 79.) – Gyurcsó (Heffler T. 80.), Nikolics, Oliveira (Kovács I. 65.) – Feczesin
  • Pécs: Poleksic – Nagy J. (Kővári 80.), Balogh B., Ojdanic, Horváth A., Uzoma – Pauljevic, James, Márkvárt, Szatmári L. (Heffler N. 69.) – Frőhlich (Frank R. 61.)

Óriási helyzetekkel indult a találkozó, meglepetésre a vendégeknek volt belőle több. Gól azonban egyikből sem született, ami a 25. percben bosszulta meg magát, amikor egy tökéletes beadást követően Gyurcsó fejesgóljával megszerezte a vezetést a Videoton. A fehérváriak ezután sem vettek vissza a lendületből és egy újabb szép támadásból Oliveira révén megduplázták előnyüket.

A folytatásban is nyíltsisakos küzdelem és élvezetes játék jellemezte a mérkőzést. A Pécs megpróbált szépíteni, a hazaiak pedig vezetésüket igyekeztek növelni. A Videoton erőfeszítéseit koronázta siker: a góllövőlistát immáron 21 góllal vezető Nikolics Nemanja duplájával magabiztos győzelmet arattak.

A székesfehérváriak sikere azt jelenti, hogy öt fordulóval a bajnokság vége előtt továbbra is 11 ponttal előzik meg a második helyen álló Ferencvárost.

bszt \ sgg \ gte

MTI 2015. április 25., szombat 20:56

Related Articles

Leave a Reply