Magabiztos győri siker

2014. August 3. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A legutóbbi szezonban ezüstérmes Győr hazai környezetben 3-1-re nyert a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának vasárnapi játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 2. forduló:

Győri ETO FC-Budapest Honvéd 3-1 (1-1)

Győr, 2500 néző, v: Németh Á.
gólszerzők: Priskin (19.), Rudolf (76., 11-esből), Pátkai (79.), illetve Youla (27.)
kiállítva: Alcibiade (73.)
sárga lap: Kamber (50.), illetve Mello (18.), Ikenne-King (21.), Alcibiade (40., 73.), Job (81.)

  • Győri ETO FC: Kocic – Wolfe, Lipták, Lang, Völgyi – Koltai (Andric, 66.), Kamber, Pátkai – Varga R. (Dudás, 87.), Priskin (Kronaveter, 80.), Rudolf
  • Budapest Honvéd: Kemenes – Ikenne-King (Baráth, a szünetben), Ignjatovic, Alcibiade, Mello – Vécsei, Godoy (Hidi, 54.), Nagy G. – Job, Holender (Kapacina, 61.), Youla

Élvezetés és eseménydús első 45 percet láthatott a közönség, mindkét csapat előtt több nagy helyzet is kínálkozott, ezek közül előbb a győriek Priskin, majd a vendégek Youla révén használtak ki egyet-egyet.

A fordulást követően visszaesett a játék színvonala, a mezőnyben a győriek voltak jobbak, de sokáig ezt nem tudták gólra váltani. Negyedórával a vége előtt Alcibiade kiállítása miatt emberhátrányba kerültek a kispestiek, a Győr pedig ezt pillanatok alatt kihasználta: Rudolf harcolt ki egy büntetőt, amelyet saját maga értékesített. Három perccel később Pátkai góljával végleg eldőlt a három pont sorsa.

sgg \ sag

MTI 2014. augusztus 3., vasárnap 20:26

Related Articles

Leave a Reply