A Lyon vár szombaton a Debrecenre

2014. July 4. Friday in Egyéb, Hírek

Norbert Meszaros
A DVSC-Teva jövő pénteken már tétmeccsen lép pályára, de ezt megelőzően leteszteli magát egy európai élcsapat ellen is.

 

Az Újpest elleni, jövő pénteki Szuperkupa-döntő előtt a bajnoki címvédő DVSC-Teva még két felkészülési mérkőzést játszik, ebből az elsőt szombaton, a francia Olympique Lyon ellen. A hétszeres bajnok és ötszörös Francia Kupa-győztes lyoniak az előző idényben az ötödik helyen zárták a Ligue 1-ben, így ebben a szezonban lemaradtak a Bajnokok Ligájáról.

A franciák teljes kerettel érkeznek, egyetlen sérültjük van, a kameruni Bedimo, rajta kívül mindenki pályára léphet a Nagyerdei Stadionban. A szombat esti találkozó lesz a korábbi csapatkapitány, a hétszeres magyar bajnok Bernáth Csaba búcsúmeccse a debrecenieknél, a veterán védő visszavonul a profi futballtól.

“Nem vagyok olyan állapotban, hogy végigjátsszak kilencven percet, de bármennyi időt töltök a pályán, szeretnék méltóképpen búcsúzni a Loki-szurkolóktól. Kicsit izgulok is” – jelentette ki Bernáth, aki 2009-ben pályára lépett a két csapat franciaországi BL-meccsén.

Mészáros Norbert, a debreceni védelem másik “ős-tagja” hozzátette: az egész csapat kíváncsi rá, hogy mire lesz képes egy ilyen kvalitású ellenféllel szemben, ezért izgatottan várja a találkozót.

“Az a célunk, hogy az utolsó mérkőzésén pályára lépő Bernáth Csabát egy jó eredménnyel búcsúztassuk el az aktív pályafutásától. Biztos vagyok benne, hogy jól fognak szórakozni a kilátogató drukkerek” – mondta Mészáros.

A DVSC győzelmére 3.40 az odds, a döntetlenre 3.40, a lyoni diadalra 1.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply