Lengyel bajnok lett három magyar is

2015. June 7. Sunday in Egyéb, Hírek

Kasper Hamalainen
Az utolsó fordulóban, nagy csatában dőlt el a lengyel bajnokságban az aranyérem sorsa, amelyet végül a Lech Poznan szerzett meg.

Egy fordulóval a bajnokság vége előtt a Lech Poznan és a Legia Warszawa bízhatott abban, hogy megnyeri az aranyérmet. A Poznannak elég volt egy döntetlen a Wisla Krakow ellen, míg a fővárosiaknak a győzelem kötelező volt, és bízniuk kellett a rivális vereségében.

A Kádár Tamást, Lovrencsics Gergőt és Holman Dávidot foglalkoztató Lech Poznan egy másik magyar érdekeltségű együttes otthonába látogatott, a Guzmics Richárddal felálló Wisla volt az ellenfele. Míg a hazaiaknál a kezdőben kapott helyet a csapat egyetlen magyarja, addig a poznani együttes csak Kádár Tamást nevezte a találkozóra, őt is a cserepadra.

Guzmics végig a pályán volt, Kádár az 50. percben állt be, a találkozó pedig 0-0-ás döntetlent ért véget, vagyis a két magyarra aligha lehetett panasz. A Lech ezzel megnyerte a bajnokságot, egy pontot megtartva a Legiával szembeni előnyből.

Kádár Tamás tehát sikerélménnyel zárta az idényt, de nem nagyon ünnepelhet, mert hétfőn már Telkiben van jelenése, ahol megkezdi a felkészülést a válogatottal a szombati, Finnország elleni idegenbeli Eb-selejtezőre.

Dárdai Pál együttese sikeres főpróbát tartott a fontos találkozóra, pénteken 4-0-ra legyőzte Litvániát Debrecenben. Arra, hogy szombaton Finnországban is sikerül nyerni, 13/10 az odds, a döntetlenre 9/4, a finnek diadalára 21/10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply