Lendületbe jött a Puskás Akadémia

2014. October 3. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Benczés Miklós
Megtört a jég, és hét nyeretlen bajnoki után egymás után két győzelmet aratott a Puskás Akadémia labdarúgócsapata.

 

Ráadásul Benczés Miklós együttese ezen a két összecsapáson többször volt eredményes, mint az addigi hét meccsen. Előbb a Pápát verte hazai pályán 3-0-ra, majd a Fejér megyei rangadón úgy győzött 3-2-re, hogy a félidőben még a Dunaújváros vezetett 2-0-ra.

A játékosok is jó formában vannak, Szakály Dénes és Tischler Patrik mindkét meccsen gólt szerzett, így a felcsútiak abban reménykednek, hogy a sorozatban megszerzett két győzelem után bezsebelik a harmadikat is.

Ez ellenfél a Győri ETO lesz, amely a tavalyi évhez képest jóval gyengébben szerepel, nyolc bajnokin mindössze háromszor tudott nyerni, és nemcsak idegenben botlott többször, de már hazai környezetben is kikapott kétszer.

Ez a kiszámíthatatlanság azt jelenti, hogy akár nyerhet is a Pancho Arénában. A csapat a hírek szerint a Pogacsics – Svec, Lipták, Lang, Dinjar – Kamber, Windecker, Pátkai, Strestík – Rudolf, Priskin összeállításban kezd majd, azaz az idény összes gólszerzője (Pátkai Máté, Marek Strestík, Rudolf Gergely és Priskin Tamás) is ott lesz a pályán.

“A hét eleji hangulat nem éppen volt rózsás, mivel egy olyan meccset veszítettünk el, ahol az ellenfélnek köze nem volt a győzelemhez” – nyilatkozta Horváth Ferenc, utalva a hét végi, MTK elleni hazai 1-2-es eredményre. A szakember szerint a játékosok csalódásként élték meg az összecsapást, ezért a legfontosabb volt a héten, hogy valahogy kijöjjön a játékosokból a feszültség.

“Ha Felcsúton felszabadultan tudunk játszani, és sikerül a támadójátékunk, akkor nyerhetünk. Az ETO-nak a legnagyobb ellenfele az ETO, ha magunkat le tudjuk győzni, akkor bárkit képeset vagyunk megverni” – tette hozzá.

A hazaiak részéről a csapatkapitány, Polonkai Attila azt mondta, nem a Puskás Akadémia az esélyes, de az elmúlt két győzelem kellő önbizalmat adhat az újabb sikerhez.

A 13. helyen álló Puskás Akadémia hazai sikerére 4.00 az odds, a döntetlenre 3.50, míg a Győri ETO idegenbeli győzelmére 1.90 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply