Labdarúgó NB I – Tizenöt év után nyert Siófokon a Videoton

2012. September 3. Monday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Videoton – amely csütörtökön bejutott az Európa Liga csoportkörébe – 3-1-re győzött a Siófok vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

A székesfehérváriak legutóbb 1997-ben nyertek a Balaton partján.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

FGSZ Siófok-Videoton FC 1-3 (0-1)

Siófok, 2000 néző, v.: Kassai
gólszerzők: Zamostny (84.), illetve Haraszti (14.), Mitrovic (76.), Oliveira (89.)
kiállítva: Deák (75.)
sárga lap: Kiss Zs. (54.), Kecskés (60.), Nyári (66.), illetve Tóth B. (57.)

Siófok:

Kurucz – Kiss Zs. (Fülöp, 78.), Deák, Nyári, Fejes – Pál Sz., Kecskés (Egerszegi, 64.), Kiss M. (Zamostny, a szünetben), Windecker, Sipos N. – Dajic

Videoton:

Bozovic – Brachi, Vinícius, Szekeres A., Héctor Sánchez – Renato Neto, Tóth B. (Mitrovic, 57.) , Kovács I., U. Nikolic (Torghelle, 62.), Gyurcsó – Haraszti (Oliveira, 74.)

Tizenöt éve nyertek utoljára a fehérváriak Siófokon, ám ezúttal negyed óra elég volt ahhoz, hogy megszerezzék a vezetést, amit minden gond nélkül meg is tartottak a szünetig a távoli lövésekkel próbálkozó házigazdák ellen.
A második játékrész már sokkal izgalmasabbra sikeredett, melyben egy kiállítás, majd egy azt követő szabadrúgásgóllal a Videoton el is döntötte a mérkőzést. Igaz, a házigazdák szépíteni tudtak, ám erre is volt válasza a székesfehérváriaknak. A siófokiaknak ez a huszadik szezonjuk az élvonalban, de ilyen rosszul még nem rajtoltak, hat mérkőzésen mindössze egyetlen pontot szereztek.

sgg \ sgj \ sag

MTI 2012. szeptember 2., vasárnap 20:27

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

1 response to Labdarúgó NB I – Tizenöt év után nyert Siófokon a Videoton

Leave a Reply