Labdarúgó NB I – Csak kapufákig jutottak Újpesten

2012. September 3. Monday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az Újpest hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott a címvédő Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A hajdúságiak nem tudták kihasználni az eddigi listavezető Budapest Honvéd pénteki vereségét, hogy a tabella élére ugorjanak.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Újpest FC – DVSC-TEVA 0-0

Szusza Ferenc Stadion, 3617 néző, v.: Fábián
sárga lap: Christ (64.)

Labdarúgás - OTP Bank Liga - Újpest FC - DVSC-TEVA

Budapest, 2012. szeptember 2. Kabát Péter, az UTE játékosa (b) és a debreceni Korhut Mihály a labdarúgó OTP Bank Liga, 6. fordulójában az Újpest FC – DVSC-TEVA mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2012. szeptember 2-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Újpest:

Balajcza – Szélesi, Aarab, Antón, Iandoli – Balogh B., Vasiljevic, Stanisavljevic, Christ – Kabát – Zaris (Horváth R., 77.)

Debrecen:

Poleksic – Bernáth, Simac, Mészáros, Korhut – Bódi (Kulcsár T., 79.), Spitzmüller, Szakály P., Yannick (Rezes, a szünetben) – Coulibaly, Sidibe

 Az első félidő elején az Újpest irányította a játékot és több helyzetet is kidolgozott, ugyanakkor a Debrecennek is voltak lehetőségei. Később a hajdúságiak magasabb fokozatra kapcsoltak, egymás után vezették a veszélyes akciókat, de Bódi révén csak egy kapufáig jutottak.
A fordulást követően ismét a bajnok támadott többet, Bódi azonban ismét csak a kapufát találta el, ezúttal szabadrúgásból. Ezt követően felváltva veszélyeztettek a csapatok, a hazaiaktól Kabát, a vendégektől pedig Szakály találta el a kapufát.
Az utolsó pillanatokban még a Debrecennek voltak ziccerei, de az eredmény nem változott.

sgg \ sgj \ sag

MTI 2012. szeptember 2., vasárnap 18:43

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply