Labdarúgó NB I – Sorozatban harmadszor győzött a Videoton

2012. November 11. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Videoton 2-0-ra nyert a vendég Kecskemét ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A székesfehérváriak sorozatban harmadszor győztek a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 14. forduló:

Videoton FC-Kecskeméti TE 2-0 (0-0)

Sóstói Stadion, 2400 néző, v.: Farkas Á.
gólszerzők: Nikolics (64.), Mitrovic (87.)
sárga lap: Brachi (7.), Nikolics (30.), Szolnoki (53.), Tóth B. (59.), illetve Farkas B. (22., 59.), Forró (45.), Salami (50.), Vaskó (54.), Litsingi (61.)
kiállítva: Farkas B. (59.)

Videoton:

Bozovic – Brachi, Caneira (Kaká, 20.), Vinicius, Szolnoki – Tóth B., Renato Neto – Walter Lee (Mitrovic, 80.), Kovács I., Oliveira (Haraszti, 38.) – Nikolics

Kecskemét:

Borszéki – Koszó, Póti, Vaskó, Forró – Ramos, Farkas B., Savic – Litsingi, Salami (Burgos, 63.), Pereira (Tarabai, 76.)

Az első félidőben a kissé körülményesen futballozó hazaiak támadásait sok szabálytalansággal próbálták megállítani a kecskemétiek, sikerrel. Nagyrészt a fehérváriak irányítottak, de a kapukra sokáig egyik fél sem volt veszélyes. Gólhelyzetek híján leginkább az borzolhatta a hazai szurkolók idegeit, hogy Paulo Sousa vezetőedzőnek Caneirát és Oliveirát is le kellett cserélnie sérülés miatt.
A folytatásban is keményen, helyenként durván játszott a Kecskemét, paprikás volt a hangulat a pályán, amit Farkas Balázs második sárga lapja utáni kiállítása sem csillapított. Az emberelőnyt gyorsan kihasználta a Videoton, érkezett a már szinte menetrendszerű Nikolics-gól. Az utolsó szűk félórában már csak az volt a kérdés, javítja-e gólkülönbségét a Vidi, s erre Mitrovic adott igenlő választ. A fehérváriak megérdemelten nyertek a leginkább a játék tördelésére törekvő KTE-vel szemben.

slr \ sma \ ksy

MTI 2012. november 11., vasárnap 20:40

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply