Labdarúgó NB I – Siófokon nyert a Honvéd

2012. July 29. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Siófok, 2012. július 29., vasárnap (MTI) – A Budapest Honvéd 1-0-ra nyert Siófokon a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának vasárnapi játéknapján.

OTP Bank Liga, 1. forduló:

FGSZ Siófok-Budapest Honvéd 0-1 (0-0)
————————————-
Siófok, 1500 néző, V: Szilasi
gólszerző: Ignjatovic (78.)
sárga lap: Gál (64.), illetve Ivancsics (3.), Vidovic (17.), Debreceni (39.), Faggyas (86.)

Siófok:

Szatmári – Mogyorósi, Nyári, Fehér, Fodor M. – Pál Sz. (Horváth B., a szünetben), Gál (Windecker, 67.), Egerszegi, Sipos – Melczer (Dajic, 74.) – Molnár M.

Honvéd:

Kemenes – Lovric, Ignjatovic, Debreceni, Vidovic – Ivanovic (Délczeg, 53.), Johnson, Diarra (Vécsei, 57.), Ivancsics – Vernes (Faggyas, 63.), Diaby

A találkozón Horváth Károly 61. első osztályú mérkőzésén irányította a siófokiakat, korábban szakmai igazgatóként, most először vezetőedzőként, ami rekord a klub történetében, ugyanis előzőleg a Kaszás, Gellei, Varga, Pusztai négyes 60 élvonalbeli meccsel tartotta a csúcsot.
A vendégek kezdtek jobban, Vernes hagyta ki a legnagyobb lehetőséget, majd félóra után már a siófokiak is eljutottak a kispesti kapuig, ám Melczer ziccerét Kemenes megfogta.
A második játékrészben mindkét csapat eldönthette volna a találkozót, de végül ez egy szöglet után a Honvédnak sikerült. A lefújás előtt négy perccel vihar miatt Szilasi beszüntette a játékot, amely tíz perc várakozás után folytatódott, de az eredmény már nem változott.

kf \ sho \ sgg \ sgr

MTI 2012. július 29., vasárnap 19:10

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply