Labdarúgó NB I – Pápai bravúr Fehérváron

2012. July 29. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Székesfehérvár, 2012. július 29., vasárnap (MTI) – A Pápa meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott a legutóbb ezüstérmes Videoton vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójának zárómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 1. forduló:

Videoton FC-Lombard Pápa Termál FC 1-1 (0-1)
——————————————–
Székesfehérvár, 2400 néző, V: Radványi
gólszerzők: Nikolics N. (52.), illetve Seye (25.)
sárga lap: Haraszti (16.), Vaskó (33.), Mitrovic (45+1.), illetve Arsic (32.), Seye (36.), Quintero (67.), Tóth G. (86.)

Videoton:

Bozovic – Szolnoki (Nikolics N., a szünetben), Szekeres, Vaskó, Hector – U. Nikolic (Peric, 81.), Mitrovic – Haraszti (Gyurcsó, 65.), Kovács I., Walter Lee – Torghelle

Pápa:

Szűcs L. – Rodenbücher, Balogh B., Dlusztus, Szabó O. – Horváth L. (Tóth G., 83.), Maróti, Németh M. – Seye (Berkó, 72.), Arsic (Dóczi, 63.), Quintero

Az Európa Liga második selejtező köréből néhány nappal korábban továbblépő Videoton FC enyhén szólva sem standard kezdőcsapatával vette fel a küzdelmet a Lombard Pápa ellen, de a “B csapat” is nyomasztó fölényben játszott a találkozó elején. Ez idő alatt csak kapufáig jutottak a fehérváriak, míg a Pápa egy remek kontra végén első komolyabb helyzetéből vezetést szerzett a játékrész derekán. A gól után a szünetig unalmasan, különösebb esemény nélkül csordogált a mérkőzés.
Fordulás után magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a Videoton, egyszerűen nem engedte át a felezővonalon ellenfelét, és az egyenlítést is kicsikarta. A folytatásban is óriási fölényben játszottak a hazaiak, de hiába adódtak előttük hatalmas helyzetek, Szűcs Lajos már nem engedte maga mögé a labdát. Paulo Sousa támadókkal frissítette csapatát, de hiába, a Pápa veterán kapusa pontot mentett a Lombardnak.

sho \ scp \ sgr

MTI 2012. július 29., vasárnap 20:44

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply