Labdarúgó NB I – Sima Honvéd-siker Pakson

2013. March 8. Friday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Budapest Honvéd 3-0-s győzelmet aratott Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A kispestiek sikerükkel megelőzték riválisukat a tabellán.

Labdarúgás - OTP Bank Liga - MVM Paks - Budapest Honvéd

Paks, 2013. március 8.
Boris Zivanovic, a Honvéd játékosa (b) és a paksi Fiola Attila (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott MVM Paks – Budapest Honvéd mérkőzésen Pakson 2013. március 8-án.
MTI Fotó: Beliczay László

OTP Bank Liga, 19. forduló:

MVM Paks-Budapest Honvéd 0-3 (0-3)

  • Paks, 1500 néző, v.: Iványi Z.
  • gólszerzők: Vécsei (4., 12.), Vernes (35.)
  • sárga lap: Bartha (23.), Lázok (61.), Fiola (75.), illetve Zivanovic (66.), Lanzafame (69.), Vécsei (74.), Ikene-King (87.)
MVM Paks:
  • Németh G. – Sifter (Heffler T., a szünetben), Éger, Fiola, Szabó J. – Bartha, Báló (Kovács G. a szünetben) – Könyves (Vayer, 56.), Eppel, Lázok – Tököli
Budapest Honvéd:
  • Kemenes – Ikene-King, Ignjatovic, Lovric, Alcibiade – Zivanovic, Diarra (Nagy G., 58.) – Vernes (Martinez, 77.), Vécsei, Lanzafame – Diaby (Holender, 65.)

Remekül kezdett a Honvéd, két helyzetéből két gólt ért el. A Paks a folytatásban sem tért magához, a vendégek ellenben egy újabb góllal eldöntötték a három pont sorsát.

A Honvéd a szünet után már csak annyit adott ki magából, amennyi előnye megőrzéséhez kellett, a paksiak ezen az estén képtelenek voltak újítani. Az Újpest otthonában aratott 6-0-s győzelem után a Paks ezúttal gyenge futballal rukkolt elő, a Honvéd viszont javítani tudott a Videotontól elszenvedett 4-0-s vereségét követően.

kf \ sgj \ sgr \ ppd

MTI 2013. március 8., péntek 19:10

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply