Labdarúgó NB I – Nehezen nyert az Eger ellen az Újpest

2013. May 19. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az Újpest 2-1-re győzött Vácon a már kiesett Eger vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati játéknapján.

Az MLSZ a villanyvilágítás hiánya miatt nem adta meg a licencet a hazai meccsekre, ezért az Eger a bajnokságban nem szerepelhet saját otthonában, így Debrecenben, Miskolcon, Budapesten a Vasas stadionjában, illetve Vácon fogadta aktuális ellenfeleit.

OTP Bank Liga, 28. forduló:

Egri FC-Újpest FC 1-2 (0-1)

  • Vác, 300 néző, v.: Fábián
  • gólszerző: Horváth Z. (77.), illetve Tshibuabua (24.), Simon K. (72.)
  • sárga lap: Vidovic (87.), illetve Szélesi (87.)
Egri FC:
  • Sztankó – Kasza (Albert, 70.), Mecinovic, Koné – Kabele, Katona A., Zvara, Németh N. (Szabó B., 77.), Farkas Á. (Vidovic, 65.) – Buac, Horváth Z.
Újpest FC:
  • Balajcza – Szélesi, Vermes, Chema Antón, Pollák (Lázár B., 67.) – Simon K., Vasiljevic, Christ, Balogh B., Iandoli – Tshibuabua

Az első félidő egyetlen említésre méltó eseménye az újpestiek vezető találata volt, ezt leszámítva rendkívül unalmas játékot láthatott a közönség. A folytatásban valamelyest fokozta az iramot a fővárosi gárda, ennek köszönhetően megduplázta előnyét. Nem sokkal később váratlanul szépített az Eger, amely ezt követően beszorította ellenfelét, az egyenlítés azonban már nem jött össze a hazaiaknak.

sgj \ sgr \ bku

MTI 2013. május 18., szombat 18:10

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply