Labdarúgó NB I – Könnyedén nyert Kaposváron a Honvéd

2013. September 1. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Budapest Honvéd rendkívül könnyedén, 4-0-ra győzött a sereghajtó, és továbbra is nyeretlen Kaposvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén.

A fővárosiak május 11. után nyertek ismét idegenben, Kaposváron 2010 februárja óta nem kaptak ki.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Kaposvári Rákóczi-Budapest Honvéd 0-4 (0-1)

  • Kaposvár, 2000 néző, v.: Solymosi
  • gólszerzők: Vécsei (4.), Vernes (48., 11-esből), Holender (61.), Lovric (65.)
  • sárga lap: Kovács O. (15.), Petrache (47.), Okuka (67.), illetve Alcibiade (86.)
Kaposvár:
  • Ranilovic – Okuka, Kovács O., Petrache (Babic, 50.), Jánvári – Pavlovic (Albert, 64.), Dankwah, Balázs B., Bőle, Vrucina – Oláh (Markus, 63.)
Honvéd:
  • Kemenes – Ikenne-King (Csábi, 67.), Ignjatovic, Baráth (Lovric, 52.), Alcibiade – Nagy G., Godoy, Hidi – Vécsei, Vernes (Testardi, 76.), Holender

Az első győzelmének megszerzésére készülő sereghajtó otthonában már a negyedik percben megszerezte a vezetést a Honvéd. A fővárosiak a folytatásban is többet birtokolták a labdát, és Holender jóvoltából a kapufát is eltalálták.

A második félidő is vendég góllal indult, majd újabb két találat sokkolta a kaposvári csapatot és a közönséget. A 65. percben már 4-0-ra vezettek a kispestiek, akik megérdemelten vitték el a pontokat Somogyból. A kaposváriak erejéből mindössze Babic kapufájára futotta, így el kellett könyvelniük az újabb vereséget. A Rákóczi az első hat fordulóban mindössze egy pontot szerzett, a Honvéd pedig felkapaszkodott a középmezőnybe.

sgg \ bdó

MTI 2013. szeptember 1., vasárnap 20:26

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply