Labdarúgó NB I – Könnyedén győzte le a Debrecen a Honvédot

2012. September 16. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A címvédő Debrecen hazai pályán 4-1-re legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 7. forduló

DVSC-TEVA – Budapest Honvéd 4-1 (2-1)

Debrecen, 7000 néző, v.: Bognár
gólszerzők: Sidibe (5., 64.), Coulibaly (8.), Szűcs (53.), illetve Vernes (21.)
sárga lap: Baráth (49.), Ignjatovic (91.)

DVSC:

Verpecz – Bernáth, Simac, Szűcs, Korhut (Varga R., 68.) – Kulcsár, Varga J., Szakály, Bódi (Ferenczi, 75.) – Coulibaly, Sidibe (Dombi, 83.)

Honvéd:

Szemerédi – Lovric, Debreceni, Ignjatovic, Baráth – Ivancsics, Johnson, Zivanovic (Odia, 53.), Diaby (Tchami, 53.) – Vernes (Hidi, 67.), Délczeg

Labdarúgó NB I - DVSC-Honvéd

Debrecen, 2012. szeptember 16. Debreceni András, a Honvéd játékosa (b) és a debreceni Adamo Coulibaly harcol a labdáért a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának DVSC-TEVA – Budapest Honvéd mérkőzésén a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban 2012. szeptember 16-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kiválóan kezdte a hetedik forduló rangadóját a hazai csapat: a debreceniek nyolc perc alatt két védelmi hibát is kihasználtak a Honvéd kapuja előtt. Nem kellett sokat várni a szépítésre, a játékrész közepén Vernes távoli lövése utat talált Verpecz kapujába. A félidő hátralévő részében nagy lehetősége csak a Debrecennek akadt.

A szünet után nagyon lendületesen, ötletesen és főleg eredményesen játszott a DVSC. Előbb Szűcs, majd immáron másodjára a mérkőzésen Sidibe vette be Szemerédi kapuját. A Honvéd sorsát hátsó alakzatának bizonytalansága pecsételte meg, ami miatt nem lehetett esélye a pontszerzésre.

sgj \ bpt

MTI 2012. szeptember 16., vasárnap 20:33

Related Articles

Leave a Reply