Labdarúgó NB I – Kaposvári siker Diósgyőrben

2012. October 27. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Diósgyőr hazai pályán meglepetésre 1-0-s vereséget szenvedett a Kaposvártól a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Diósgyőri VTK-Kaposvári Rákóczi 0-1 (0-0)

Diósgyőr, 4500 néző, v.: Berger
gólszerző: Horváth T. (86.)
sárga lap: Hanek (30.), Abdouraman (32.), illetve Safaric (38.)

Diósgyőri VTK:

Ribánszki – Takács P., Gál, Hanek, Gohér – Abdouraman (Gallardo (67.), Elek – Gosztonyi (Luque, 49.), Fernando, Bacsa – Tisza (Seydi, 55.)

Kaposvári Rákóczi:

Hajdúch – Okuka, Kovács O., Bank, Jánvári – Safaric, Horváth T. (Diallo, 89.) – Pavlovics (Zámbó, 83.) Petrazzi, Balázs B. – Haruna (Oláh, 84.)

A várakozásokkal szemben a Kaposvár kezdett jobban, tetszetős, átgondolt játékot mutatott be. A megszerzett labdát igyekezett megtartani, majd tervszerű támadásokat felépíteni. A DVTK nem találta a ritmust, az előreívelések pedig nem vezettek eredményre.
A szünet után még nagyobb fölénybe kerültek a vendégek, ekkor már több nagy helyzetet is kialakítottak, és csak Ribánszki László teljesítményén múlt, hogy a hazaiak nem kerültek hátrányba. A hajrában azonban nem volt szerencséjük, a Kaposvár egy szép támadást góllal fejezett be, így teljesen megérdemelten jutott a három bajnoki ponthoz.

kf \ sgr \ sgj \ gkp

MTI 2012. október 27., szombat 18:04

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

1 response to Labdarúgó NB I – Kaposvári siker Diósgyőrben

  1. Én tudtam, hogy a Kaposvár nyerni fog. ;) Ezt eltaláltam.

Leave a Reply