Labdarúgó NB I – Három tizenegyes, hét gól és hazai siker Siófokon

2012. December 1. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A sereghajtó Siófok eseménydús mérkőzésen, három tizenegyest értékesítve 4-3-ra nyert a tabellán egy hellyel előtte álló vendég Eger ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 17., idei utolsó fordulójának szombati játéknapján.

A hazaiaknak ez volt az idénybeli második győzelmük, s ezzel már csak két pont a hátrányuk az Egerrel szemben.

OTP Bank Liga, 17. forduló:

FGSZ Siófok-Egri FC 4-3 (1-0)

Siófok, 300 néző, v: Iványi
gólszerzők: Melczer (10., 76., 88., mindegyiket 11-esből), Dajic (64.), illetve Horváth Z. (54.), Albert Á. (58.), Németh N. (68.)
sárga lap: Mogyorósi (54.), Gál A. (62.), Deák (71.), illetve Brljak (10.), Stanislav (26.) Piller (75.)

Siófok:

Kurucz – Mogyorósi, Nyári, Deák, Fejes – Sluka (Cokic, 73.), Kecskés (Kiss M., 62.), Gál A. (Egerszegi, 87.), Dajic – Melczer – Zamostny

Eger:

Brljak – Balog Zs., Kovács G., Mecinovic, Piller – Albert Á., Stanislav – Kabele (Tanque, a szünetben, Kósa 65.), Dobric (Preklet, 72.), Németh N. – Horváth V.

Jól kezdett a Siófok a szeptember 22-e óta nyeretlen, s négy legutóbbi mérkőzését elveszítő újonc Eger ellen, és a 10. percben egy büntetőből a vezetést is megszerezte. A félidő hajrájában a vendégek több helyzetet is kialakítottak, de egyenlíteniük nem sikerült.

A szünet után őrült meccs kezdődött, előbb négy perc alatt fordítottak a vendégek, majd egy gyors gólváltást követően meg is tartották egygólos előnyüket. A hajrában aztán a hazaiak – a második és harmadik büntetőjét is magabiztosan értékesítő Melczer Vilmosnak is köszönhetően – 12 perc alatt a maguk javára fordították az állást, s november 9. után újra győztek a bajnokságban.

skt \ slr \ sag

MTI 2012. december 1., szombat 18:07

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply