Labdarúgó NB I – A Sport TV-n rajtol a szezon

2012. July 26. Thursday in ÉLŐ közvetítés, Hírek, Magyar NB I., TV Műsor

Budapest, 2012. július 25., szerda (MTI) – Továbbra is kiemelt szerepet szán a magyar labdarúgásnak a Sport TV, amely pénteken 16:45-től a Sport1-en a 2012/13-as szezon első mérkőzését, a Haladás Sopron Bank és az újonc Egri FC összecsapását is közvetíti.

A csatorna – amely a közmédiával együtt közvetíti az első osztályú bajnokságot – közleményében jelezte, hogy az első három fordulóból 12 mérkőzést, közte a Ferencváros három, a címvédő DVSC-TEVA két és a Videoton egy találkozóját közvetíti.

A Sport1-en szombaton 16:45-től a Paks–PMFC, 20:30-tól pedig a Ferencváros–Kecskemét bajnoki mérkőzést láthatják a szurkolók. Vasárnap a Sport2 18:15-től a Videoton és a Lombard Pápa összecsapását közvetíti, majd 20:30-kor kezdődik a Harmadik Félidő.
A Sport TV a Harmadik Félidő mellett további kísérőműsorokkal készül: csütörtök esténként a Zuhanyhíradó visszapillantó és előretekintő lesz egyszerre, míg szombaton a Mezeket Fel! már kedvcsináló lesz a “futballmenühöz”. A közvetítések és a műsorok fordulónként összesen 15 órát szentelnek a magyar labdarúgásnak, és ez a szám szeptembertől a Magyar Kupa, valamint a Ligakupa elindulásával tovább növekszik.

sgg \ sma \ kvs \ ppd

MTI 2012. július 25., szerda 19:57

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply