Labdarúgó NB I – A Paks ellen botlott az eddig hibátlan Honvéd

2012. August 19. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Bár két góllal vezetett a szünetben, végül döntetlent ért el a Paks az eddig százszázalékos Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában vasárnap.

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Budapest Honvéd-MVM Paks 3-3 (1-3)

Bozsik Stadion, 2000 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Zivanovic (16.), Vernes (62.), Délczeg (66.), illetve Kiss T. (6.), Simon A. (36.), Sipeki (45.)
sárga lap: Délczeg (34.), Zivanovic (74.), illetve Fiola (54.), Sipeki (61.)

Budapest Honvéd:

Czuczi – Lovric, Ignjatovic, Debreceni, Baráth – Zivanovic (Tchami, 82.), Johnson, Ivancsics, Vécsei (Vernes, 53.) – Diaby (Faggyas, 63.), Délczeg

MVM Paks:

Pokorni – Heffler T., Éger, Sifter, Csehi (Eppel, 76.) – Heffler N. (Bartha, 64.), Kulcsár D., Fiola, Sipeki – Kiss T. (Tököli, 89.), Simon A.

A jó iramú első félidőben az első helyzetből gólt szereztek a vendégek. Ezt követően a Honvéd játszott fölényben, s hamar egyenlített, sőt a vezetést is megszerezhette volna, de a keresztléc kisegítette a Paksot, amely a szünetig hátralévő időben újabb két lövéséből két gól szerzett. A kispestieknél Kemenes Szabolcs négymeccses eltiltása miatt debütáló kapus Czuczi bemutatkozása így nem sikerült jól.
A folytatásban a kispestiek nagy erőket mozgósítottak, beszorították a riválisukat, s ennek az lett az eredménye, hogy a második játékrész derekára ledolgozták kétgólos hátrányukat. A meccs végén is a Honvéd támadott, mindent megtett, hogy megőrizze százszázalékos mérlegét, de elsősorban Pokorni bravúrjai révén a vendégek elkerülték a vereséget.

sgj \ sgr \ bku

MTI 2012. augusztus 19., vasárnap 18:31

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply