Labdarúgó NB I – A Haladás megállította a Debrecent

2013. August 18. Sunday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az eddig hibátlan mérlegű Debrecen 1-1-es döntetlent ért el a Szombathelyi Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Szombathelyi Haladás – DVSC-TEVA 1-1 (0-0)

  • Szombathely, 3210 néző, v.: Fábián
  • gólszerző: Németh M. (93.), illetve Szakály P. (55., 11-esből)
  • piros lap: Halmosi (65.), illetve Lázár P. (78.), Korhut (90.)
  • sárga lap: Bosnjak (54.), Halmosi (54., 65.), Radó (82.), Gyurján (83.), illetve Volas (37.), Lázár P. (73., 78.)
Szombathelyi Haladás:
  • Rózsa – Schimmer (Devecseri, 69.), Guzmics, Fehér Z., Bosnjak – Ugrai (Simon Á., a szünetben), Iszlai (Gyurján, 75.), Németh M., Nagy I. G., Halmosi – Radó
DVSC-TEVA:
  • Verpecz – Lázár P., Máté P., Mészáros N., Korhut – Nagy Z. (Ferenczi, a szünetben), Se. Bouadla, Zsidai, Szakály P. – Kulcsár T. (Brkovic, 82.), Volas (Szécsi, 76.)

A Debrecen kezdett jobban, de aztán a Haladás is magára talált, így jó iramú és sok helyzetet hozó első félidőt láthatott a publikum.

A folytatásban ismét a vendégek játszottak fölényben, melynek köszönhetően büntetőből a vezetést is megszerezték. Ezt követően rendkívül ideges hangulatban telt a hátralévő idő, amelyet az is mutat, hogy egy szombathelyi és két debreceni játékos is piros lapot kapott. A hazaiak végül a hosszabbításban egy jól eltalált lövéssel egyenlítettek, így egy pontot szereztek a mostanáig hibátlan hajdúságiakkal szemben.

sgj \ bku

MTI 2013. augusztus 18., vasárnap 22:41

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply