by

RCD Espanyol vs. Valencia CF – 2013/08/24

2013. August 22. Thursday in PRÉMIUM tartalom, Spanyol Primera Divízió, Sportfogadás

RCD Espanyol VS

Spanyol Primera Divízió

2013/08/24 21:00 (CET),

El Prat de Cornella

Valencia CF
Utolsó eredmény: Teljesítmény: Utolsó eredmény:

Soron van a Primera Divízió második fordulója, ahol újabb izgalmas párosításokat láthatunk, az egyik ilyen az Espanyol – Valencia.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 3.25 1 | 3.25 Unibet X | 3.30 X | 3.30 Sportingbet 2 | 2.29 2 | 2.29 Unibet

Espanyol a múlt kört, ami ugyebár az első forduló volt, Celta Vigo-nál vendégeskedte, ahol szépen helyt is állt. Az volt a meglátásunk, hogy nincs nagy esélyük a győzelemre. Végülis helyes volt ez a nézőpont, mivelhogy győzelem nem volt, de vereséget sem szenvedtek, hiszen döntetlen játszottak Luis Enrique csapatával. Az eslő félidő eléggé eseménytelen volt, mindössze egy gól született, eléggé a szünethez közeli percekben, és az otthon játszó csapat javára. A második félidőben felpörögtek az események, rögtön a kezdést követően két gól is született. Egy a Celta Vigonak (Charles 46′), és egy a vendég csapatként szereplő Espanyolnak (Victor Sanchez 53′). Ezt követően hosszú percekig úgy nézett ki, hogy marad a 2:1-es Espanyol vereség, de aztán a 75.-ik percben Thievy Bifouma megmentette csapata becsületét az egyenlítéssel. A mérkőzést nagyban jellemezte a sárgalap gyűjtögetés, amit azért annyira nem kedvelünk. Na de kiváncsian várjuk, mit hoz Javier Aguirre csapatának a második forduló.

Valencia a múlt kört hazai közönség előtt élvezhette, és Malaga csapatát látta vendégül. A párosítást meglátva, rögtön arra gondoltunk, hogy tyhű de fényes Valencia győzelem lesz ebből! A fényesség az elmardt, de egy vékony győzelem azért született, s a pontok szempontjából végülis ezen van a lényeg. A múlt szezonban 5.-ik helyen végző csapattal szemben igencsak nagy elvárásaink voltak. Annak azért örültünk, hogy csalódnunk nem kellett a győzelmükben. A sárgalap gyűjtögetés jellemző volt ezen a tétmeccsen is, bár inkább Malaga játékosai űztek sportot ebből. Az első félidő eseménytelen volt gól szempontjából, már-már dühítő mértékben, de aztán a második félidő megszülte azt az árva egy gólt Ricardo Costa jóvoltából (65′). Reményeink szerint mostanra sikerült megébrednie Miroslav Djukic csapatának, és ezúttal jobban odateszik majd magukat.

Összegzés:

Érdekes az, hogy a két csapat előző találkozói során eléggé kiegyenlített erőről tettek tanubizonyságot, ugyanis fele-fele arányban van a győzelmeik száma, és hát döntetlen végeredmény is gyakran előfordult a megmérettetéseik során. A végeredmény előrevetítésében mi az előző évek sikerességét, illetve az előző körben produkáltakat vesszük alapul, így azt mondjuk, hogy Valencia győzelem lesz ezen az ütközeten.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Valencia CF Győzelem | 2.38 Valencia CF Győzelem | 2.38 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/08/20, 15:16

Related Articles

Leave a Reply