Labdarúgó NB I – A hajrában egyenlített a Diósgyőr

2012. November 9. Friday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A házigazda Diósgyőr a hajrában egy büntetőből szerzett góllal mentette döntetlenre a Pécs elleni találkozót a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 14. forduló:

Diósgyőri VTK – PMFC-Matias 1-1 (0-0)

Miskolc, 5000 néző, v: Kassai
gólszerző: Luque (88., 11-esből), illetve Wittrédi (66.)
sárga lap: Luque (25.), Fernando (64.), Hanek (72.), illetve Okoronkwo (79.), Panikvar (87.), Grumic (88.)

Diósgyőr:

Tajti – Vági (Rudolf, 77.), Nagy T., Hanek, Gohér – Takács P., Fernando – Gallardo (Gosztonyi, 70.), Csirszki (Bacsa, 62.), Luque – Tisza

Pécs:

Dibusz – Fodor, Lantos, Krejci, Panikvar – Akassou – Horváth A., Okoronkwo (Stojmirovic, 82.), Wittrédi (Szatmári, 90.), Uzoma – Bajzát (Grumic, 73.)

Az első félidőben kevés szép jelenetet láthattak a szurkolók, a kapuk szinte egyáltalán nem kerültek veszélybe, igaz, a lefújás előtt Bajzát nagy helyzetet hagyott kihasználatlanul.
A szünet után nem kis meglepetésre a pécsiek léptek fel támadólag, átvették az irányítást, és több ügyes támadást vezettek. Jutalmuk a vezető gól volt, amelyet követően a DVTK heves rohamozásba kezdett. Ehhez az is kellett, hogy az egyik hátvéd helyére támadó érkezzen, mégpedig Rudolf Gergely személyében, aki Magyarországra való visszatérése óta először lépett pályára az élvonalban. A rohamoknak meglett az eredménye, igaz, a hazaiaknak egy tizenegyesre volt szükségük a gólszerzéshez. A látottak alapján igazságos eredmény született.

skt \ sgj \ kho

MTI 2012. november 9., péntek 19:11

Related Articles

Leave a Reply