A kupában javíthat a PSG

2015. January 21. Wednesday in Egyéb, Hírek

Laurent Blanc
Két, a bajnokságban botladozó csapat csap össze szerdán este a Francia Kupa legjobb 32 együttese között, a Paris Saint-Germain a Girondins Bordeaux gárdáját fogadja.

 

A sokat kritizált PSG kezd kijönni a hullámvölgyből, az utolsó öt tétmeccséből négyet megnyert, igaz, a bajnokságban egy hárommeccses nyeretlenségi sorozatot szakított meg a hétvégén, amikor 4-2-re legyőzte a vendég Eviant, így négy pontra feljött a listavezető Lyon és háromra a második Olympique Marseille mögé. Szerdán a Bordeaux-t fogadja Laurent Blanc csapata, a vendégek a bajnokságban négy forduló óta nem tudtak győzni, három vereség és egy döntetlen a mérlegük.

A legjobb 32 között rendezendő kupameccs Blanc számára azért is lesz különleges, mert volt csapata ellen irányíthatja a PSG-t, ám ő ezzel nem akar foglalkozni, inkább azokra a pletykákra reagált, amelyek a rossz öltözői hangulatról szóltak.

“Úgy érzem, hogy a játékosok mellettem állnak, támogatnak engem. A világ minden táján így működik ez, ha jönnek az eredmények, akkor azzal van tele a sajtó, hogy milyen jó az edző és a játékosok kapcsolata, ha pedig kicsit gyengébben szerepel a csapat, akkor arról cikkeznek, hogy az edző nem tudja motiválni a játékosokat. Szerintem azonban nagyon jó a kapcsolatom minden focistámmal” – fogalmazott Blanc.

A PSG az előző fordulóban Clement Chantome, Zlatan Ibrahimovic és Lucas Moura góljával 3-0-val ejtette ki a Montpellier-t, a Bordeaux pedig a Toulouse-t verte 2-1-re. A párizsiaknál nem lesznek hiányzók, és a vendégek vezetőedzője, Willy Sagnol is szinte az egész csapatra számíthat, jó hír számára, hogy felépült egyik legjobb védője, Tiago Ilori is.

A szerdai kupameccsen után a PSG hétvégén a negyedik helyen álló, az előző öt bajnokiján veretlen (3 győzelem, 2 döntetlen) St. Etienne otthonába látogat. A hazaiak sikerére 3.40 az odds, a döntetlenre 3.20, a Bordeaux sikerére pedig 2.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply