Kondás már a bajnokira is gondol

2014. September 10. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kondás Elemér
A Debrecen labdarúgói közül néhányan pihenőt kaptak az elmúlt héten, de a nagyüzem folytatódik. Kondás Elemér vezetőedző szerint a szerdai kupameccs előtt gondolni kell a hétvégi bajnokira is a keret kialakításakor.

 

Annak ellenére, hogy a Debrecen kiesett az Európa-ligából, továbbra is sűrű a program Kondás Elemér vezetőedző együttesének. A héten két meccset is játszik a Loki, szerdán a Magyar Kupa második fordulójában a Mórahalom ellen lép pályára, míg szombaton a Pécset fogadja bajnoki mérkőzésen. Egy kicsit azért pihenhettek az elmúlt héten a debreceni focisták, bár Kondás Elemér azt mondta, nem mindenkinek adott pihenőt, csak akinek megterhelő volt az elmúlt időszak.

“A sérültek szerencsére lassan felépülnek, néhányan a héten még külön munkán lesznek. Remélhetőleg jövő héttől teljes intenzitással edzhetnek, és a mérkőzéseken is számíthatunk rájuk. Akik sérülésből mostanában térnek vissza, még nincsenek olyan állapotban, hogy játszanak. A szerdai keret összeállításánál ezt is figyelembe kell venni, mint ahogy azt is, hogy hosszú út elé nézünk, illetve szombaton bajnokit játszunk. Úgy alakítjuk ki a szerdai keretet, hogy tovább kell jutnunk, de gondolunk a Pécs elleni mérkőzésre is” – fogalmazott a Debrecen vezetőedzője.

A szerdai kupaellenfél, a Mórahalom a Csongrád megyei I. osztályban szerepel, az eddig eltelt négy forduló alatt kilenc pontot gyűjtött, és ezzel a harmadik helyen áll. Magyar György, a Mórahalom játékos-edzője szerint ugyanakkor nem adják meg magukat. “Nagy megtiszteltetés, hogy NB I-es klubot fogadhatunk, amely az utóbbi évek legjobb magyar csapata. Az esélytelenek nyugalmával, de nem feltett kézzel várjuk a debrecenieket” – mondta Magyar György.

A szerdai kupameccsen a hazai pályán játszó csongrádi csapat győzelmére 23.00, a döntetlenre 17.00, a Debrecen sikerére pedig 1.03 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply