Kolumbia a végső győzelemre hajt

2014. July 3. Thursday in Hírek, Világbajnokság 2014

James Rodríguez
Uruguay 2-0-ás legyőzésével Kolumbia viszonylag simán jutott tovább a negyeddöntőbe, ahol a házigazda Brazíliával találja szembe magát.

 

A nyolcaddöntőben két gólt szerző James Rodriguez hatalmas formában játszott újra, teljesítménye mellet a vesztes csapat szövetségi kapitánya, Oscar Washington Tabárez sem mehetett el szó nélkül. A szakvezető elit társaságba helyezte James Rodríguezt, a sajtótájékoztatón pedig a legnagyobbakhoz hasonlította a mérkőzés legjobbját:

“Messi, Maradona, Suárez, James Rodríguez… Fantasztikus adottságuk van a játékhoz, és ezért különlegeset tudnak húzni a pályán is. Szenzációs játékos, a világbajnokság legjobbja eddig. Megpróbáltuk lezárni előtte az utat, felkészültünk belőle, de nagyon pörgött, és nem tudtuk megállítani. Igen fiatal játékos, nagy jövő áll előtte. Remélem, ugyanígy folytatja, mert a sportágunknak ilyen játékosokra van szüksége” – nyilatkozta a köztiszteletnek örvendő uruguayi mester.

James Rodríguez persze azonnal reagált az elhangzottakra, amikor néhány perc múlva ő következett a sajtótájékoztatón: “Köszönöm neki, nagyon büszke vagyok a szavaira, hatalmas elismerés ez nekem” – mondta a tornán öt gólnál járó támadó.

“Nagyon jól érzem magam a bőrömben, rúgom a gólokat, és remélem, hogy ez így folytatódik, de a lényeg mégiscsak az, hogy továbbra is képes legyek a csapat minél nagyobb hasznára lenni. Óriási az öröm, mert történelmet írtunk a kolumbiai csapattal. Ez volt az álmom, de ezzel a csapattal nem akarunk itt megállni, folytatnánk a menetelést, egészen az aranyéremig”.

A két dél-amerikai csapat negyeddöntőjében Brazília rendes játékidőben elért sikerére 1.85 az odds, a döntetlenre 3.70, míg a 90 perc alatt kiharcolt kolumbiai győzelemre 4.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply