Kolumbia nem készül külön a brazilokra

2014. July 2. Wednesday in Hírek, Világbajnokság 2014

James Rodriguez
A kolumbiaiak roppant kiegyensúlyozottan szerepelnek eddig a világbajnokságon, és az uruguayiak legyőzése után megjött az önbizalmuk is.

 

A kolumbiaiak magabiztosan jutottak be a csoportkörből a nyolcaddöntőbe, ahol a vártnál könnyebben győzték le Uruguay legjobbjait. José Pekerman együttes a legjobb négy közé jutásért is egy dél-amerikai gárdával találkozik, az eddig nem túl meggyőzően szereplő brazil válogatott lesz az ellenfél.

Carlos Valdez, a csapat védője elárult: nem készülnek speciálisan a brazilokra, ugyanúgy gondolnak a hazaiak elleni összecsapásra, mint bármelyik eddigi meccsre.

“A brazilok tradicionálisan labdabirtoklásra épülő focit játszanak, de akárki is az ellenfelünk, ugyanúgy készülünk a meccsekre. Ez akkor sem változik, ha a brazilok rengeteg nagyszerű focistával rendelkeznek” – jelentette ki Valdez.

Camilo Vargas, a csapat kapusa szerint a kolumbiai válogatott egyik nagy erőssége az, hogy nagyszerű szövetségi kapitány irányítja. Úgy véli, Pekerman tökéletesen ismeri játékosait, és mindenkinek a leginkább testhezálló feladatot adja a pályán.

A brazilok Chilét verték ki a nyolcaddöntőben, de csak óriási izgalmat után, büntetőkkel. A házigazdák rendes játékidőben aratott győzelmére 1.83 az odds, a döntetlenre 3.75, a kolumbiaiak 90 perc alatt elért diadalára 4.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply